Super League: Έφυγε απο ΑΕΛ και εξετάζεται από Άρη ο Ποτουρίδης

 

Τη λύση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Ποτουρίδη ανακοίνωσε και επίσημα η ομάδα της Λάρισας και η περίπτωση του ενδιαφέρει τον Άρη.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού μετά τη λύση του συμβολαίου με τον Πανθρακικό, υπέγραψε για 3 χρόνια στην ΑΕΛ αλλά δε του δόθηκε χρόνος συμμετοχής στην ομάδα. Στο φετινό πρωτάθλημα είχε συνολικά 8 συμμετοχές με τη φανέλα της Λάρισας, 6 στη Super League και 2 με το Κύπελλο. Ο 24χρονος αμυντικός δεν υπολογιζόταν από τον Σάκη Τσιώλη και το συμβόλαιο λύθηκε κοινή συναινέση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή, Γιάννη Ποτουρίδη, τον οποίο ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.»

Παρόλα αυτά ο Γιάννης Ποτουρίδης φαίνεται πως έχει μπει στο μικροσκόπιο των ανθρώπων του Άρη καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης αναζητά ακόμη έναν ακόμη κεντρικό αμυντικό. Πέρσι το καλοκαίρι υπήρχαν συζητήσεις των δύο πλευρών που δεν ευδοκίμησαν και ο νεαρός ποδοσφαιριστής υπέγραψε στη Λάρισα.