Το συγκινητικό μήνυμα του Εβρίτη αθλητικογράφου Πέτρου Πολυχρονίδη για τον θάνατο της αδερφής του…

 

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης πριν τρία χρόνια έχασε την αγαπημένη του αδερφή, που έφυγε απο τη ζωή, αφού έπασχε από μια πολύ σπάνια ασθένεια και πάλευε να την νικήσει για πολλά χρόνια, χωρίς όμως να τα καταφέρει τελικά.

Για να τιμήσει την μνήμη της ο Εβρίτης αθλητικογράφος αλλά και… παρουσιαστής του «Τροχού της Τύχης« στο Star, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα να τη συνοδεύει.

Το μεσημέρι της Τρίτης, λοιπόν, ο Πέτρος Πολυχρονίδης με αφορμή τη συμπλήρωση τριών ετών από τον θάνατο της αδερφής δημοσίευσε στο προσωπικό προφίλ του στο Instagram μια ασπρόμαυρη κοινή φωτογραφία με την αγαπημένη του αδερφή, την οποία και συνόδευε μια λεζάντα που έλεγε: «Τρία χρόνια χωρίς τη μικρή μου»

Ο καταγόμενος από τη Νέα Βύσσα Πέτρος Πολυχρονίδης, που καθημερινά παρουσιάζει δημοφιλή εκπομπή και στο Σπορ FM,  έχει εξομολογηθεί τις δύσκολες στιγμές που πέρασε η οικογένειά του, καθώς έχασε την αδερφή του από σπάνια ασθένεια. Αντιγράφουμε τα λόγια του, όπως τα παρουσιάζει το star.gr:

«Έπασχε από δύο ετών από ένα αυτοάνοσο, την υπογαμμασφαιριναιμία. Αν και θεωρείται πλέον θεραπεύσιμη, πειδή είναι σπάνια ασθένεια, όχι από αυτές που έχει συνηθίσει ο κόσμος να ακούει, όπως οι καρδιοπάθειες ή ο καρκίνος, γι’ αυτό ίσως δεν υπάρχει μια μονάδα κατάλληλη για τη νοσηλεία όσων πάσχουν από αυτήν», έχει πει ο ίδιος σε μία από τις συνεντεύξεις του, προσθέτοντας πως «η μονάδα αυτή χρειάζεται απλά αποστειρωμένους θαλάμους, γιατί οι συγκεκριμένοι ασθενείς είναι ευπαθείς στα μικρόβια. Όταν κάνεις τη θεραπεία και είσαι μέσα σε ένα χώρο όπου συνυπάρχουν ασθενείς με διάφορες άλλες παθήσεις, που φέρνουν μικρόβια, τότε ο κίνδυνος είναι αυξημένος. Και ως γνωστόν, τα νοσοκομεία είναι πηγή μικροβίων. Για να καταλάβετε, η αδελφή μου δεν πέθανε από το αυτοάνοσο που την ταλαιπωρούσε, αλλά από πνευμονικό οίδημα, ως συνέπεια ασθενειών που κόλλησε στο νοσοκομείο. Η αδελφή μου ήταν νοσηλεύτρια, αλλά τα τελευταία τρία χρόνια φυσικά δεν μπορούσε να δουλέψει. Πέθανε, επειδή για χρόνια ολόκληρα νοσηλευόταν σε διάφορους θαλάμους μαζί με φορείς άλλων ασθενειών».