LIVE από τα Πηγάδια για την Super League: ΑΟ Ξάνθη – Ηρακλής Θεσσαλονίκης 3-1 (Τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα ανάμεσα στην Ξάνθη και τον ΑΕΠ Ηρακλή για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερωθείτε για το επόμενο τρίωρο από το γήπεδο των Πηγαδίων και τον Νίκο Καλαμάρη για την εξέλιξη στο παιχνίδι Ξάνθη –ΑΕΠ Ηρακλή για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ωρα 16:25  Πριν περάσουμε στους χορηγούς της μετάδωσης να αναφέρουμε πως στην άλλη αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννενα και τον Πανιώνιο το αποτέλεσμα είναι 1-0 υπέρ των γηπεδούχων με το γκολ του Μιχαήλ από το 18′ λεπτό.

Ωρα 16:29  Ένα αποτέλεσμα που αν παραμείνει μέχρι το τέλος του θα είναι το ιδανικό για την Ξάνθη που σε συνδυασμό με ενδεχόμενη σημερινή νίκη απέναντι στον Ηρακλή θα καταφέρει να παραμείνει στην 2η θέση με διαφορά 3 βαθμών από τον μέχρι την ολοκλήρωση της 16ης αγωνιστικής Πανιώνιο.

Ωρα 16:35  Πριν περάσουμε στα πρώτα στοιχεία από τα Πηγάδια, πάμε να δούμε τους χορηγούς που βοηθούν τα μέγιστα στο να γίνεται πραγματικότητα αυτή η μετάδοση.

Ωρα 16:38  Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 16:42  Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ωρα 16:47 Τέλος χορηγός της μετάδοσης της σημερινής αγωνιστικής είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

Ωρα 16:53 Έχουμε λήξη στην άμεσα ενδιαφερόμενη αναμέτρηση για την Ξάνθη με τον ΠΑΣ Γιάννενα να επικρατεί του Πανιωνίου με σκορ 1-0 στο γήπεδο των Ιωαννίνων. Έτσι με σημερινή νίκη η ομάδα της Ξάνθης θα αποσπαστεί 3 βαθμούς από τον 3ο προσωρινά Πανιώνιο.

Ωρα 16:57 Η σύνθεση με την οποία θα ξεκινήσει η Ξάνθη στο σημερινό παιχνίδι: Ζίβκοβιτς, Καρασαλίδης, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Τριάδης, Γιουνές, Σολτάνι, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Γουάλας, Φλίσκας

Ωρα 16:59 Η σύνθεση με την οποία θα ξεκινήσει ο Ηρακλής στο σημερινό παιχνίδι: Χουάντερσον, Σαραμαντάς, Στάμου, Τζανετόπουλος, Μοντέιρο, Ιντζόγλου, Πασάς, Αγγελόπουλος, Ρούσος, Λουκίνας, Κούρος

Ωρα 17:02 Ο Ράσβαν Λουτσέσκου θα έχει μαζί του στον πάγκο τους: Ζαρόπουλο, Παπαγεωργίου, Κώστας, Ράνος, Λάζιτς, Σβάρνας, Καμαρά

Ωρα 17:04 Ο Σάββας Παντελίδης θα έχει μαζιί του στον πάγκο τους: Γιαννίκογλου, Καραγκούνη, Λεοζίνιο, Ηλιάδη, Γροντή, Δούμτσιο, Βοσνακίδη

Ωρα 17:09 Αλλαγή της τελευταίας στιγμής για την Ξάνθη. Λόγω τραυματισμού στο καθιερωμένο ζέσταμα για τους παίκτες ο Λουσέρο θα αντικατασταθεί από τον Καμαρά.

Ωρα 17:12 Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Αρετόπουλος με βοηθούς τους κ. Νταλούκα και κ. Βασιλόπουλο με τέταρτο διαιτητή τον κ. Γκράνα

1′ Έναρξη της αναμέτρησης με την Ξάνθη στην σέντρα.

10′  Λίγος κόσμος στο γήπεδο των Πηγαδίων παρότι η ομάδα βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ρόλο πάντως παίζει και το αρκετό κρύο που επικρατεί στην πόλη της Ξάνθης τις τελευταίες μέρες.

11′ Πρώτη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι για την ομάδα της Ξάνθης με τον Φλίσκα να παρατηρείται από τον κ. Αρετόπουλο για σκληρό μαρκάρισμα στον χώρο του κέντρου.

12′  Γκολ στα Πηγάδια για την ομάδα του Ηρακλή. Μετά από εκτέλεση κόρνερ με πλασέ εντός περιοχής  ο Πασάς κατάφερε να νικήσει τον Ζίβκοβιτς ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του Ηρακλή. Ξανθη-Ηρακλής 0-1

14′ Πρώτη αξιόλογη φάση για την Ξάνθη με τον Σολτάνι να κάνει την σέντρα σουτ χωρίς να καταφέρει κάποιος να βρεθεί στην πορεία της μπάλας.

20′ Συμπληρώθηκε το πρώτο 20λέπτο στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή να προηγείται καταφέρνοντας να ανοίξει το σκορ στην μοναδική φάση που δημιούργησε μπροστά στην εστία του Ζίβκοβιτς και την ομάδα της Ξάνθης να προσπαθεί να πάρει τα ηνία του παιχνιδιού μετά το γρήγορο γκολ που δέχθηκε.

25′ Γκολλλλ για την Ξάνθη. Πέναλτι δόθηκε από τον κ. Αρετόπουλο σε ανατροπή του Βασιλακάκη μέσα στην περιοχή. Στην εκτέλεση πάει ο Γιουνές που ευστοχεί και ισοφαρίζει για την Ξάνθη γράφοντας το 1-1. Ξανθη-Ηρακλής 1-1

29′ Πολύ καλή φάση για την Ξάνθη με δημιουργό και εκτελεστή τον Τριάδη που επιχείρησε το σουτ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή με την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά στον Χουάντερσον αφού μπλόκαρε σταθερά στην αριστερή του γωνία.

 30′  Φοβερή ευκαιρία για την ομάδα του Ηρακλή. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μοντέιρο ο Στάμου ανενόχλητος από το ύψος της μικρής περιοχής δεν κατάφερε να πιάσει την κεφαλιά όπως θα ήθελε με την μπάλα να καταλήγει ελάχιστα έξω από την αριστερή γωνία του Ζίβκοβιτς.

39′  Καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Τριάδη από πλάγια και αριστερά με τον Χουάντερσον να αποσοβεί το γκολ με φοβερή απόκρουση στην αριστερή του γωνία.

44′   Δύο θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων όπως υπέδειξε ο τέταρτος διατητής κ. Γκράνας.

45+2′ Λήψη πρώτου ημιχρόνου.  Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: Ξάνθη-  Ηρακλής 1-1 

18.08 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

18.11 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

18.13 Τέλος χορηγός της μετάδοσης της σημερινής αγωνιστικής είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

46′ Έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου.

48′  Φοβερή ευκαιρία για την Ξάνθη με τον Τριάδη να βρίσκεται ανενόχλητος εντός περιοχής αλλά να μην επιχειρεί το πλασέ με το εξωτερικό όπως θα επιθυμούσε και τον Χουάντερσον να μπλοκάρει εύκολα.

54′ Δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον κ. Αρετόπουλο στον Σολτάνι για αντικανονικό μαρκάρισμα.

55′ Σουτ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή με τον Σολτάνι για την Ξάνθη με τον Χουάντερσον να μπλοκάρει σταθερά.

58′ Πρώτη αλλαγή για την Ξάνθη. Ο Σολτάνι θα παραχωρήσει την θέση του στον Λάζιτς.

60′  Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρακλή με τον Λουκίνα να βγαίνει σε θέση τετ α τετ μετά από εξαιρετική πάσα του Πασά αλλά να μην καταφέρνει να κερδίσει τον Ζίβκοβιτς που αποκρούει σωτήρια.

62′  Γκολλλλ για την Ξάνθη. Μετά από λάθος του Ιντζόγλου του Ηρακλή στον χώρο του κέντρου η ομάδα της Ξάνθης ξεδίπλωσε υποδειγματικά μια αντεπίθεση με τον Τριάδη να βγαίνει σε θέση βολής απέναντι στον Χουάντερσον που με δεξί πλασέ έκανε το 2-1 για την Ξάνθη. Ξανθη-Ηρακλής 2-1

63′ Πρώτη αλλαγή και για τον Ηρακλή με τον Λεοζίνιο να παίρνει την θέση του Αγγελόπουλου.

70′ Γκολλλ για την Ξάνθη!!!! Εξαιρετική αντεπίθεση για ακόμη μία φορά της Ξάνθης με τον Τριάδη να τροφοδοτεί εξαιρετικά τον Γιουνές που πλάσαρε ιδανικά γράφοντας το 3-1.  Ξανθη-Ηρακλής 3-1

74′  Δεύτερη αλλαγή για τον Ηρακλή με τον Ηλιάδη να παίρνει την θέση του Πασά.

75′ Κλείνει τις αλλαγές του ο γηραιός με τον Γροντή να παίρνει την θέση του Ιντζόγλου.

81′ Δεύτερη αλλαγή για την Ξάνθη με τον Ράνο να περνάει στον αγωνιστικό χώρο στην θέση του Βασιλακάκη.

85′ Έχουμε μπει στο τελευταίο 5’λέπτο συν τις καθυστερήσεις με την Ξάνθη να προηγείται δίκαια στο σκορ με 3-1, ένα αποτέλεσμα που φαίνεται πως πολύ δύσκολα θα αλλάξει λόγω της εικόνας που παρουσιάζει η ομάδα του Ηρακλή στον αγωνιστικό χώρο.

87′  Κλείνουν και οι αλλαγές για την ομάδα της Ξάνθης με τον νεαρό Κώστα να παίρνει την θέση του Γιουνές πραγματοποιώντας και το ντεμπούτο του με την επαγγελματική ομάδα.

89′  Πέναλτι σε ανατροπή του Λουκίνα εντός περιοχής από τον Φλίσκα ο οποίος δέχεται και την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβάλλεται. Ο ίδιος αναλαμβάνει την εκτέλεση αλλά τον Ζίβκοβιτς να αποκρούει στην δεξιά του γωνία κράτωντας το προβάδισμα των 2 γκολ για την ομάδα της Ξάνθης.

90+3′ Λήξη της αναμέτρησης. Σπουδαία νίκη της Ξάνθης με 3-1 επί του Ηρακλή που την διατηρεί στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα σε συνδυασμό και της ήττας του Πανιωνίου στα Γιάννενα αποσπάται με 3 βαθμούς από τους Νεοσμυρνιώτες. Τελικό σκορ: Ξάνθη-Ηρακλής 3-1.

 

Ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας σε αυτήν την μετάδοση, ευχαριστούμε και τους χορηγούς μας που μπορείτε να δείτε παρακάτω. Μείνετε μαζί μας, καθώς ακολουθεί πλούσιο ρεπορτάζ, αλλά και φωτορεπορτάζ από τον αγώνα.