ΕΠΣ Ξάνθης: Μεταγραφή Γ’ Εθνικής για το Άβατο που ανακοίνωσε την απόκτηση Ευθυμιάδη

 

Μια μεταγραφή επιπέδου Γ’ Εθνικής ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης ο πρωτοπόρος της Α1 Κατηγορίας ΕΠΣ Ξάνθης Άρης Αβάτου. Συγκεκριμένα, γνωστοποίησε την απόκτηση του Παύλου Ευθυμιάδη από τον ΑΟ Ζευγολατιού, ομάδα Γ’ ΕΘνικής.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Ξάνθης αγωνιζόμενος με την φανέλα των Νέων με συμπαίκτες που πραγματοποιούν αξιόλογες καριέρες όπως για παράδειγμα τον Πέτρο Μάνταλο, τον Μανώλη Μπέρτο αλλά και τον Λοντίγκιν που διαπρέπει με την φανέλα της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης αλλά και της Εθνικής Ρωσίας.

O 27χρονος μέσος έχει αγωνιστεί και στην 2η κατηγορία του πρωταθλήματος της Τσεχίας με την φανέλα της Ζενίτ Τσάσλαβ με συμπαίκτες άλλους δύο Ξανθιώτες. Πρόκειται για τον Γαβρίλο Ευθυμιάδη και μικρότερο αδερφό του αλλά και τον Κυριάκο Κελεσιάδη αφήνοντας πίσω τους την μιζέρια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μένοντας ελεύθερος από την Ξάνθη ακολούθησε μια αξιόλογη πορεία κυρίως σε ομάδες Γ’ Εθνικής. Όπως φαίνεται από το βιογραφικό του αποτελεί μία σπουδαία προσθήκη για την ομάδα του Άρη Αβάτου στην προσπάθεια για άνοδο στα σαλόνια της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας του Άρη Αβάτου:

ΠΑΥΛΕ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ .
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ
Ο ΠΑΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΕ SKODA XANTHI (2005-2009), ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΕΥΜΟΙΡΟΥ Δ’ΕΘΝΙΚΗ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Δ’ΕΘΝΙΚΗ,ΖΕΝΙΤ ΤΣΑΣΛΑΒ Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΤΣΕΧΙΑΣ ΜΕ 20 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ,ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Γ’ΕΘΝΙΚΗ,ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΟΔΑΣ Γ’ΕΘΝΙΚΗ,ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ Β’ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ Α.Ο.ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Γ’ΕΘΝΙΚΗ.ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ.
ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΝΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ
ΟΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΕΙΧΕ ΓΕΜΑΤΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΑΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΜΑ