Ενδιαφέρον της Ξάνθης για Μεχία που αφήνει με το συμβόλαιο στο… χέρι τον Απόλλωνα Σμύρνης

 

Ο πρώην παίκτης του Πανθρακικού Αλφρέδο Μεχία βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλωνα Σμύρνης, με την πρωτοπόρο ομάδα της Football League να έχει στείλει ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα το συμβόλαιο στον διεθνή 26χρονο χαφ από την Ονδούρα (θυμηθείτε ΕΔΩ).

Όμως ο Μεχία δεν έχει στείλει ακόμα υπογεγραμμένο το συμβόλαιο, την ώρα που πληθαίνουν οι πληροφορίες ότι τελικά η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών δεν θα επιτευχθεί καθώς εμφανίστηκε άλλος πολύ σημαντικός μνηστήρας που τον διεκδικεί με αξιώσεις.

Αυτό έρχεται να ενισχύσει αποκλειστικές πληροφορίες του sport24, το οποίο αναφέρει ότι ο Αλφρέδο Μεχία βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα της Ξάνθης. Τα προβλήματα τραυματισμών που έχουν προκύψει στην Ξάνθη, καθώς και ο στόχος της πεντάδας, αναμένεται να οδηγήσει σε ενίσχυση της ομάδας, με σκοπό τα κενά που θα προκύψουν από ενδεχόμενες απουσίες μέσα στη σεζόν, να καλυφθούν με το ίδιο ποιοτικές λύσεις.

Ο πρώην παίκτης του Πανθρακικού θεωρείται από τους υπεύθυνους της Ξάνθης μία καλή και ποιοτική λύση για το ρόστερ της ομάδας και σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί τελικά η συμφωνία με τον Απόλλων Σμύρνης αναμένεται να γίνει κίνηση για την απόκτηση του.