Super League: Χωρίς τον πρώτο της σκόρερ Χαμζά Γιουνές η Ξάνθη στο ντέρμπι κορυφής με τον Ολυμπιακό

 

Έχει φτάσει τα 10 γκολ, το έχει καταφέρει έχοντας πολύ λίγες τελικές, κάτι που τον κάνει έναν από τους πιο εύστοχους επιθετικούς του πρωταθλήματος, αλλά ο Χαμζά Γιουνές έχει συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου η Ξάνθη δίνει το τέταρτο ματς της για το πρωτάθλημα στο 2017, και ταξιδεύει στην Αθήνα και τον Πειραιά για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακού, σε ένα πιθανό «ντέρμπι κορυφής». Μπορεί, λοιπόν, η Ξάνθη να κάνει μια καταπληκτική σεζόν φέτος, αλλά δε λείπουν ούτε οι τραυματισμοί ούτε οι τιμωρίες.

Στους τιμωρημένους συμπεριλαμβάνεται μάλιστα και ο πρώτος σκόρερ τς Ξάνθης και δεύτερος του πρωταθλήματος (πίσω από τον Ιντέγε για ένα γκολ), Χαμζά Γιουνές, που έχει συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες και έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, κάτι που προσθέτει μια αν μη τι άλλο σημαντική απουσία στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Βέβαια, σε όποιον κι αν μιλήσεις στην Ξάνθη, θα σου πει ότι είναι πρόωρο να σκέφτεται από τώρα η ομάδα το ματς με τον Ολυμπιακό. Προέχει αυτό με τον Ηρακλή το απόγευμα της Τετάρτης στα Πηγάδια…