Νέα φιλική νίκη του Άρη Αβάτου κόντρα στην Κ20 της Ξάνθης

 

Την νίκη κατέκτησε ο πρωτοπόρος της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης Άρης Αβάτου επί των Νέων της Ξάνθης με σκορ 1-3 σε ένα φιλικό που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Πηγαδίων.

To φιλικό παιχνίδι ήταν διάρκειας 35 λεπτών ανά ημίχρονο και πραγματοποιήθηκε δεδομένης της διακοπής των πρωταθλημάτωνα και των αναβολών που σημειώθηκαν τις προηγούμενες μέρες λόγω της κακοκαιρίας.

Στα του παιχνιδιού, το τελικό σκορ βρήκε νικήτρια την ομάδα του Άρη Αβάτου, χάρη σε δυο δύο γκολ του Γιάννη Βασιλειάδη και ένα τέρμα από τον πρώτο σκόρερ της ομάδας του Αβάτου και δεύτερο του πρωταθλήματος Πάρη Κοτόπουλο ενώ είχε ισοφαρίσει προσωρινά η ομάδα Νέων της Ξάνθης σε 1-1 με τον Εγιούπ Χατζηχασάνογλου.

Χρήσιμα συμπεράσματα για τα τεχνικά επιτελεία των δύο ομάδων ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας ΕΠΣ Ξάνθης (θυμηθείτε ΕΔΩ) από την πλευρά του Άρη αλλά και για την επανέναρξη του πρωταθλήματος υποδομής Super League στο οποίο μετέχει και η ομάδα της Ξάνθης.