Γ’ Εθνική: Υπέγραψε και επιστρέφει στην Δόξα Δράμας ο Αντρέας Μκρτσιάν

 

Στην Δόξα Δράμας, που βρίσκεται στην 3η θέση του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, θα συνεχισει την καριέρα του ο Αλεξανδρουπολίτης στόπερ Ανδρέας Μκρτσιάν που επιστρέφει στην Δραμα μετα από 3,5 χρόνια.

Ο 27χρονος ελληνοαρμένιος Μκρτσιάν υπέγραψε την Τρίτη συμβόλαιο με τους “μαυραετούς” αφού την Δευτέρα ο ίδιος σε ανάρτηση του στο διαδίκτυο ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον Πανθηρηραικό

Η ανάρτηση του Μκρτσιάν: «Θέλω να ευχαριστήσω μεσα απο την καρδια μου την διοίκηση της ομάδας του Πανθηραικου,τους συμπαιχτες μου που ειναι παλικαρια,το τεχνικό επιτελείο και τον κοσμο της ομάδας για αυτούς τους έξι μηνες.

Οικογενειακοί λόγοι δεν με αφήνουν να συνεχίσω στην ομαδα..!!

Ευχαριστω για την κατανόηση και την στήριξη που μου παρείχαν! Να ειστε ολοι καλα και να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και ειμαι σιγουρος πως με την υγεια κ τον πολιτισμό που εμπνέει αυτη η ομάδα ολα θα πανε καλα!

Ο θεος να σας εχει ολους καλα!!»

Λίγο αργότερα  ήρθε και η ανακοίνωση του Πανθηραϊκού: “Η αναμέτρηση κόντρα στη Ρόδο, ήταν η τελευταία του Ανδρέα Μκρτσιαν με τη φανέλα του Πανθηραϊκού, αφού ο κεντρικός αμυντικός του Σωματείου μας, ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα μας, λόγω ενός προσωπικού προβλήματος που αντιμετωπίζει, και το οποίο έγινε απόλυτα σεβαστό. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας, και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της ζωής του και της καριέρας του”.

Ο Μκρτσιαν στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Αλεξανδρούπολη, στην ΠΑΕ Θράκη, στην Ερεβάν (1η Κατηγορία Αρμενίας), Κοζάνη, Νίκη Βόλου, Δόξα Δράμας, Λαμία, Καβάλα και Νέστο Χρυσούπολης.