ΕΠΣ Ξάνθης: Επανέναρξη των πρωταθλημάτων από την 16η αγωνιστική και μένει… χρωστούμενη η αναβληθείσα 15η

 

Σε ανακοίνωση προέβη η αρμόδια διοικούσα επιτροπή της ΕΠΣ Ξάνθης, με την οποία επισημοποίησε ότι ούτε αυτήν την Τετάρτη θα διεξαχθούν οι δυο ημιτελικές αναμετρήσεις του Κυπέλλου, ενώ έκπληξη προκαλεί η απόφαση σχετικά με την επανέναρξη του πρωταθλήματος σε όλες τις κατηγορίες της ΕΠΣ Ξάνθης το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Συγκεκριμένα η διοικούσα επιτροπή της ΕΠΣ Ξάνθης με ανακοίνωση ενημέρωσε όλα τα σωματεία που μετέχουν στα αντίστοιχα πρωταθλήματα ότι  το πρωτάθλημα της Α1-Α2-Β-Γ κατηγορίας θα συνεχιστεί με τους προγραμματισμένους αγώνες που ήταν να διεξαχθούν το διήμερο 21 και 22 Ιανουαρίου, δηλαδή αυτούς της 16ης αγωνιστικής.

Μεταξύ άλλων σε αυτήν την αγωνιστική ο πρωτοπόρος της Α1 Κατηγορίας Άρης Αβάτου δοκιμάζεται στην έδρα του Νέστου Κύρνου, η Αναγέννηση Θαλασσιάς φιλοξενεί την ΑΕ Ξάνθης ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα παιχνίδια Αστέρας Μαγικού- Άρης Πετεινού, ΑΟ Βιστωνίδας- Ασπίδα Ξάνθης και Ηρακλής Ν. Ζυγού- Εχίνος Σπορ.

Από την 16η αγωνιστική θα ξεκινήσουν τα παιχνίδια και στην Α2, την Β’ και την Γ’ Κατηγορία. Με νέα ανακοίνωση η ΕΠΣ Ξάνθης θα γνωστοποιήσει την ημερομηνία διεξαγωγής της αναβληθείσας 15ης αγωνιστικής σε όλες τις κατηγορίες.