Επιστροφή στην Καλαμαριά για τον Τσέκο!

 

Στην Καλαμαριά όπου είναι το πατρικό του αλλά και μεγαλούργησε ο πατέρας του Ζήσης θα συνεχίσει την καριέρα του ο Θωμάς Τσέκος.

Ο γιος του 53χρονου πια παλιού διεθνούς δεκαριού του Πανθρακικού και του Απόλλωνα Καλαμαριάς που όλοι θυμούνται στην πόλη της Καλαμαριάς ως τον μεγαλύτερο μπαλαδόρο με νοσταλγία και αγάπη, θα συνεχίσει στην ομάδα  του Ποσειδώνα Καλαμαριάς που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας, όπως δήλωσε o ίδιος στο ThrakiSportS.

Ο πτυχιούχος πλεον πολιτικός μηχανικός Τσέκος περιμένει με αγωνία την ορκωμοσία του τον Μάρτιο ενώ αυτήν την στιγμή υπηρετεί την θητεία του.

Για αυτό τον λόγο ο 26χρονος δεν θα συνεχίσει στην Θάσο, στην Δόξα Θεολόγου και στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Καβάλας, από όπου περιμένει να παραλάβει το δελτίο του.

Ο Θρακιώτης μεσοεπιθετικός, γνωστός και ως… «συλλέκτης τίτλων» σε Καβάλα και Θράκη, πέρυσι ξεκίνησε σε Εθνικό Αλεξανδρούπολης και στην συνέχεια κατέκτησε την άνοδο στην Γ’ Εθνική με την Δόξα Προσκυνητών όπως και προπερσι με τον Νέστο Χρυσούπολης. Εχει αγωνιστεί επίσης σε Ελπίδα Σαπών και Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου όπου επίσης πήρε το πρωτάθλημα.