Super League: Πυροβολεί όποτε βλέπει απέναντί του πράσινα ο Παντελής Καπετάνος, με όποια ομάδα και αν αγωνίζεται

 

Μία… αδυναμία απέναντι σε ομάδες που φοράνε… πράσινα δείχνει να έχει ο Παντελής Καπετάνος. Μπορεί ο στράικερ της Βέροιας να βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός της ομάδας και όλοι στην Ημαθία να τον θεωρούν παρελθόν (καθώς Ηρακλής και Κέρκυρα τον περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες), ωστόσο το Σάββατο σκόραρε απέναντι στον Λεβαδειακό και κλείδωσε μια πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα του.

Μάλιστα, σε βάρος της συγκεκριμένης ομάδας, ο Καπετάνος είχε πανηγυρίσει στο όχι πολύ μακρινό παρελθόν άλλα δύο γκολ, αλλά ως παίκτης της Ξάνθης. Είχε ανοίξει λογαριασμό στην πρώτη του σεζόν με τους Θρακιώτες  (και πιο παραγωγική με 10 γκολ στη Σούπερ Λίγκα), όταν εκείνοι επικράτησαν με 2-0. Χτύπησε ξανά στη εκτός έδρας νίκη με 2-1 στο β’ γύρο εκείνης της σεζόν 2014-2015.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι όπως σημειώνει το a-sports, ο 34χρονος φορ έχει βάλει τρία γκολ και στον Παναθηναϊκό και μάλιστα με τρεις διαφορετικές ομάδες (με Ηρακλή, ΑΕΚ και Ξάνθη). Κοινώς, δείχνει να έχει μια αδυναμία απέναντι στα πράσινα.

Συνολικά ο Παντελής Καπετάνος έχει πετύχει 28 γκολ σε 170 ματς στη Super League, ενώ συνολικά στην καριέρα του, εντός και εκτός συνόρων, σε όλες τις διοργανώσεις, μετρά 105 σε 411 παιχνίδια.