Μεικτές Ομάδες: Νέα αναβολή λόγω κακών αγωνιστικών χώρων και νέας επικείμενης κακοκαιρίας

 

Τα παιχνίδια για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα προεπιλογής Νέων και Παίδων μεταξύ των Μεικτών Ομάδων Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων που αναβλήθηκαν λόγω κακοκαιρίας την περασμένη εβδομάδα, δεν θα διεξαχθούν ούτε αυτήν την Τετάρτη.

Αναβλήθηκαν εκ νέου και ορίζονται για ακόμα μια εβδομάδα μετά, οπότε και είχε προγραμματιστεί η επόμενη αγωνιστική η οποία μεταφέρεται την 1η φεβρουαρίου. Κάτι που σημαίνει ότι αν δεν έχουμε νέες αναβολές, θα έχουμε τρεις σερί εβδομάδες αγώνες με τα ματς της 6ης, της 7ης και της 8ης αγωνιστικής.

Αφορμή στέκεται η κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών που έχει καταστήσει ακατάλληλους τους αγωνιστικούς χώρους, αλλά και αυτή που έρχεται τις επόμενες μέρες σύμφωνα με την ΕΜΥ. Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει το εξής:

Η Επιτροπή Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων λαμβάνοντας υπόψη τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έχουν εκδηλωθεί και έχουν προκαλέσει δυσμενείς αγωνιστικές συνθήκες προχώρησε στην αναβολή όλων των αγώνων του 1ου, 2ου, 3ου, 4ου και 5ου ομίλου για την 6η αγωνιστική των πανελληνίων πρωταθλημάτων Νέων και Παίδων. Επίσης, όρισε τη διεξαγωγή των αγώνων της 6ης αγωνιστικής για τις 25/1/2017 και της 7ης αγωνιστικής για την 1/2/2017.