ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Οι παιδικές ομάδες Ολυμπιάδας και Εθνικού “έσπασαν” την ανακοινωθείσα αναβολή και… έπαιξαν επίσημο αγώνα

 

Αν και είχε ανακοινωθεί ότι το Σαββατοκύριακο δεν θα διεξαχθεί κανέναν παιχνίδι σε όλα τα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Ολυμπιάδα και Εθνικός Αλεξανδρούπολης πάτησαν παρκέ και έπαιξαν κανονικά το μεταξύ τους τοπικό ντέρμπι, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για το Σάββατο 14 Ιανουαρίου για το παιδικό πρωτάθλημα.

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενες αναρτήσεις η ΕΚΑΣΑΜΑΘ θα ορίσει εμβόλιμες αγωνιστικές για τους εξ αναβολής αγώνες και ειδικά στα ανπτυξιακά πρωταθλήματα, τα οποία πρέπει να ολοκληρωθούν το αργότερο δύο εβδομάδες πριν από το Πάσχα (θυμηθείτε ΕΔΩ).

Την Τετάρτη όμως υπάρχουν στο κλειστό γυμναστήριο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” οι προπονήσεις των τμημάτων βόλεϊ της Αλεξανδρούπολης, κάτι το οποίο σημαίνει ότι δεν θα υπήρχε κενή ώρα για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης. Έτσι οι δύο ομάδες της πόλης του Έβρου συμφώνησαν να διεξαχθεί ο αγώνας κανονικά, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα υπήρχε πιθανότατα πρόβλημα με την τέλεση της αναμέτρησης.

Για την ιστορία ο Εθνικός νίκησε με 44-51, έχοντας το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Δεκάλεπτα:  08-19, 15-29 (ημίχρονο), 36-40, 44-51 (τελικό αποτέλεσμα)

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (Ξανθίδης): Θυμιανίδης 11, Παπαγεωργίου 5, Μιχαηλίδης, Κούγκουλος 12 (1), Παπαιωάνου 2, Ντομπρούδης, Καπερδανάκης 9, Δουλούδης 3, Πιρπιρής, Χαλκιάς 2

ΕΘΝΙΚΟΣ (Ταλιαντζής): Τουτουκτσής 8, Μελένιος, Στράτος 4, Κεσανλής 5 (1), Αστροπεκάκης 17 (1), Καλλιτσάρης, Μίχος 2, Αλαμάνος, Ηρακλέους 6, Ματουσίδης, Πεπούδης, Σιταρίδης 9