Αναφορά για τελικό στην Ξάνθη από τα πλέον επίσημα χείλη της ΚΑΕ Άρης! Απαίτηση από τους κιτρινόμαυρους να οριστεί γήπεδο της Β. Ελλάδος…

 

Για την ανάγκη να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος  στον Βορρά μίλησε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης Λευτέρης Αρβανίτης, από τα χείλη του οποίου μπήκε και επισήμως η Ξάνθη στο κάδρο των πόλεων που τον διεκδικούν, ανεξαρτήτως από το αν οι κιτρινόμαυτοι θα έχουν αντίπαλο τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό.

«Αυτό που λέμε εμείς είναι ότι ο τελικός γίνεται τα τελευταία χρόνια στον Νότο, καιρός είναι να γίνει και ένας τελικός στον Βορρά. Στην Ξάνθη θα είναι, στην Κοζάνη θα είναι, στην Θεσσαλονίκη, δεν μας πειράζει, αλλά πρέπει να υπάρχει ισονομία», είπε ο Λευτέρης Αρβανίτης, ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του Νίκου Λάσκαρη, μιλώντας στον αέρα του ραδιοφωνικού σταθμού της Θεσσαλονίκης Arrena.

«Μπήκε καλά το 2017 για τον Άρη. Ήταν ένα παιχνίδι που είχε μέσα το πρέπει και τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζεις. Θέλει δουλειά υπομονή και θα γίνουν όλα όπως πρέπει να γίνουν. Το μπάσκετ έχει δυο ομάδες που ξεχωρίζουν και παλεύουν όλες οι υπόλοιπες να τους φτάσουν. Το παιχνίδι με την ΑΕΚ ήταν παιχνίδι για άντρες, όπως συνηθίζω να λέω και στους παίκτες. Σε τέτοια παιχνίδια, νοκ άουτ, είναι πολύ σημαντικό το πάθος, ο ρυθμός που δίνε ο κόσμος, το γήπεδο, αλλά και η ψυχή που βγάζει η ομάδα στο παρκέ», επισήμανε ακόμα ο πρόεδρος του Άρη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης Λευτέρης Αρβανίτης (που είναι κουνιάδος της παίχτριας του ΓΑΣ Κομοτηνή Ευαγγελίας Λιούρτα) ακούγεται έντονα το τελευταίο διάστημα για συμμετοχή του και στο ΔΣ της ΠΑΕ Αρης, στο ποδόσφαιρο. Πάντως ο ίδιος, όταν ρωτήθηκε για αυτό,  δεν θέλησε να σχολιάσει το γεγονός. «Το όνομα σας ακούγεται τελευταία για την ΠΑΕ Αρής, υπάρχει κάτι;», ήταν το ερώτημα και η απάντηση επί λέξει η εξής: «Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι πάνω σε αυτό».