Super League: Επέστρεψε στις νίκες η Ξάνθη! Νίκησε τον ΠΑΣ και παραμένει στο παιχνίδι της δεύτερης θέσης!!

 

Με μια μεστή εμφάνιση, και παρά τις απουσίες που είχε, η Ξάνθη νίκησρ τον ΠΑΣ πήρε ρεβάνς για τον αγώνα Κυπέλλου και έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της… 2ης θέσης!!

Σε έναν αγώνα που είχε μεν ρυθμό και φάσεις, αλλά χωρίς να μπουν πολλά γκολ. Για την ακρίβεια η μόνη ομάδα που σκόραρε και κατάφερε να πάρει και τη νίκη ήταν η Ξάνθη που στο πρώτο ημίχρονο σε μια φάση όπου ο Μπαξεβανίδης έβγαλε μια σέντρα από τα αριστερά, με τον Σολτάνι να πιάνει μια κεφαλιά ψαράκι, και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Πασχαλάκη για να γράψει το 1-0, σκορ το οποίο διπλασίασε η Θρακιώτικη ομάδα λίγο πριν το τέλος του αγώνα με ένα σουτ του Χαμζά Γιουνές που έφτασε τα 10 γκολ!

Πρώτη φάση του αγώνα η κεφαλιά του Γιάκου στο 21ο λεπτό την οποία μπλόκαρε εύκολα ο Ζίβκοβιτς. Η Ξάνθη, όμως ένα λεπτό αργότερα  απάντησε όταν στην πρώτη της ευκαιρία στον αγώνα είδε τον Σολτάνι να ανοίγει το σκορ και να της δίνει το προβάδισμα. Μετά το γκολ, η Ξάνθη ανέβηκε πιο πολύ και στο 30′ ο Γιουνές έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του, όταν αστόχησε από καλή θέση, μετά από ένα γύρισμα του Βασιλακάκη.

Στην επανάληψη του αγώνα η πρώτη φάση του αγώνα ήταν και πάλι για τον ΠΑΣ, αλλά το σουτ του Μαμπούλου στο 50ο λεπτό κόντραρε στον Μπαξεβανίδη και έφυγε κόρνερ. Επόμενη φάση του αγώνα για την Ξάνθη που προσπάθησε να απαντήσει με ένα σουτ του Μπαξεβανίδη από καλή θέση εντός περιοχής, με τη μπάλα, όμως, να φεύγει άουτ για αρκετά μέτρα. Από εκεί και πέρα οι δυο ομάδες δημιουργούσαν λιγότερες ευκαιρίες, με τις σημαντικότερες εξ’αυτών να προέρχονται από δύο στημένα, με εκτελεστή τον Γιάκο για τον ΠΑΣ και τον Ζίβκοβιτς να μπλοκάρει, ενώ τον Χαμζά να εκτελεί για την Ξάνθη και τον Πασχαλάκη να αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ.

Η Ξάνθη παρά το γεγονός που δεν κυνηγούσε το δεύτερο γκολ, κατάφερε να σκοράρει και για δεύτερη φορά λίγο πριν το τέλος του αγώνα με ένα σουτ του Γιουνές έξω από την περιοχή, το οποίο κατέληξε στα δίχτυα του Πασχαλάκη, αφού πρώτα κόντραρε και στα πόδια του Μιχαήλ.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ  ΕΔΩ ΠΩΣ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟ THRAKISPORTS