Οι σημερινές «μάχες» των τεσσάρων ομάδων της Θράκης στα εθνικά πρωταθλήματα (17:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Σε τέσσερα μέτωπα θα βρει και η σημερινή Κυριακή τις ομάδες της Θράκης που αγωνίζονται στις εθνικές κατηγορίες, καθώς η Ασπίδα σε άντρες και γυναίκες και οι ΓΑΣ και ΑΕ Κομοτηνής αγωνίζονται στα πρωταθλήματα τους, δίνοντας σημαντικά παιχνίδια.

Το Ανατόλια στη Θεσσαλονίκη αντιμετωπίζει η ανδρική ομάδα της Ασπίδας, σε μία δύσκολη αναμέτρηση, καθώς το Ανατόλια είναι πολύ δυνατό στην έδρα του, ενώ βρίσκεται στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ασπίδας, ενώ στην αποστολή βρίσκονται οι Στεφανίδης, Μασμανίδης, Κουτσογιάννης, Πετς, Καραμπίνης, Παπαθανασίου, Ασημάκης, Παπαδάκης, Τσιώγκας, Γρούδος, Τσιαβές και Μανδαλάκης.

Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται και η ΑΕ Κομοτηνής, η οποία αντιμετωπίζει τον Μαντουλίδη, σε ένα παιχνίδι που κρύβει αρκετές δυσκολίες. Η ομάδα της Κομοτηνής θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και να υποδεχθεί με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία τη Χαλκηδόνα την Τετάρτη, στο πρώτο από τα τρία εντός έδρας ντέρμπι που έχει να δώσει στη σειρά στην Κομοτηνή (θυμηθείτε ΕΔΩ).

Αντίθετα ο ΓΑΣ Κομοτηνή υποδεχεται στην Κομοτηνή τον Μακεδονικό. Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο για τον ΓΑΣ, που ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία του για την αναμέτρηση, ενώ για ακόμα μία φορά ο κόσμος αναμένεται να γεμίσει το κλειστό γυμναστήριο της πόλης, ούτως ώστε να βοηθήσει τους παίκτες του ΓΑΣ να φτάσουν στο ροζ φύλλο αγώνα.

Τέλος η γυναικεία ομάδα της Ασπίδας αντιμετωπίζει στα Γιάννενα τον τοπικό ΠΑΣ. Η Ασπίδα νίκησε στο τελευταίο παιχνίδι που έδωσε πριν 35 ημέρες τους Τιτάνες Δράμας και με νίκη σήμερα κάνει τεράστιο βήμα παραμονής στην κατηγορία, καθώς ο ΠΑΣ βρίσκεται ήδη δύο βαθμούς πίσω στο βαθμολογικό πίνακα. Με πέντε απουσίες η αποστολή της Ασπίδας για την αναμέτρηση, καθώς θα απουσιάσουν οι  Καρακώστα, Καραλίδου Βίκυ, Λαζαρίδου, Σαμαρά και Γκιργκίζα. Στα Γιάννενα βρίσκονται από χθες οι Καραλίδου Σταυρούλα, Μαμαλίγκατζη, Σαρβάνη, Παπαδοπούλου, Μεχμέτ Ουστά, Κουτρουβέλη, Σακουλάκη, Παπαχρυσοβέργη, Καραλή και Σουλιώτη.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ  Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ