Football League: Στο Αίγιο ο Πανθρακικός κυνηγώντας το εκτός έδρας τρίποντο με τον Παναιγιάλειο (15:00, LIVE ThrakiSports)

 

Στο μακρινό Αίγιο στην Αχαΐα ταξιδεύει ο Πανθρακικός αντιμετωπίζοντας τον Παναιγιάλειο  στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Η ομάδα της Κομοτηνής προερχόμενη από την εντός έδρας νίκη ψυχολογίας επί της Καλλιθέας με 2-1 με ανατροπή, θέλει να διεκδικήσει τις νίκες και εκτός έδρας που θα του χαρίσουν πολύτιμους βαθμούς για τη παραμονή. Ο Πανθρακικός λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκών δε προπονήθηκε στο γήπεδο για δύο ημέρες ενώ την επομένη πραγματοποίησε τη προπόνηση με δυσκολία.

Το ταξίδι του συνοδεύεται από απουσίες των τραυματιών Κουσίδη, Ψάλτη και Μυρθιανό, του άρρωστου Κυριαλάνη και του τιμωρημένου από συμπλήρωση καρτών Γαβριηλίδη.H 18αδα του Πανθρακικού είναι: Γκαραβέλης, Τζελέπης, Πολίμος, Πετρούσης, Ρουσσάκης, Κάρδαρης, Μωραΐτης, Γκιντίδης, Μπουγαΐδης, Ηλιάδης, Μηλιός, Πλέγας, Μπεκατώρος, Φουρκάν, Κωστίκος, Χαλκιαδάκης, Ζυγκερίδης, Νικόλτσης.

Από την άλλη ο Παναιγιάλειος από τη μεριά του θέλει τη δεύτερη εντός έδρας νίκη μετά την εκτός έδρας ήττα του από τον Άρη με 2-1. Πολλές μεταγραφικές κινήσεις υπάρχουν στην ομάδα αλλά οι περισσότεροι δεν υπολογίζονται για τον αγώνα με τον Πανθρακικό.

Ο Δημήτρης Σπανός θα έχει στη διάθεση του 17 παίκτες εκ των οποίων ο Κρητικός προέρχεται από ένα μικρό πρόβλημα με το γόνατο. Η 17αδα του Παναιγιάλειου είναι: Μωϋσίδης, Καζναφέρης, Σκαρτσίλας, Αθανασίου, Ρέλλας, Κοντοές, Τσιλιγκίρης, Ξόμπλιος, Καζβιρόπουλος, Κατίδης, Στίκας, Τσάπαλος, Ντέμο, Κρητικός, Στρέζος, Ρότα, Μπούζας.

Ο Πανθρακικός βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Κισσαμικό ενώ ο Παναιγιάλειος στην 8η με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Εάν ο Πανθρακικός καταφέρει να πάρει τους 3 βαθμούς θα πλησιάσει αρκετά τα Τρίκαλα και Σπάρτη ενώ σε περίπτωση που κερδίσει ο Παναιγιάλειος θα ισοβαθμίσει με την ομάδα της Κομοτηνής.

Σε σχέση με τα άλλα παιχνίδια της αγωνιστικής, η αναμέτρηση Άρης-Αγροτικός Αστέρας αναβλήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου και θα πραγματοποιηθεί καιρού και αγωνιστικού χώρου επιτρέποντος το μεσημέρι της Κυριακής στις 15:00. Επίσης έχει αναβληθεί και η αναμέτρηση Αναγέννηση Καρδίτσας-Χανιά.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 10ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ