Football League: Αδύναμος και χωρίς πάθος ο Πανθρακικός γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 από τον Παναιγιάλειο

 

Η έλλειψη προπονήσεων, το μακρινό ταξίδι μέχρι το Αίγιο αλλά και η έλλειψη πάθους μέσα στο παιχνίδι ήταν αυτά που στέρησαν κάποιο θετικό αποτέλεσμα από τον Πανθρακικό ο οποίος επιστρέφει στην Κομοτηνή χωρίς βαθμούς, έχοντας γνωρίσει μια βαριά ήττα από τον Παναιγιάλειο.

Από την έναρξη του ημιχρόνου τα προβλήματα ήταν μεγάλα καθώς ο αγωνιστικός χώρος ήταν ”βαρύς” εξαιτίας των καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν καθώς εκτός από το κρύο υπήρξαν και βροχοπτώσεις στη Πελοπόννησο. Ο Πανθρακικός όσο και να προσπαθούσε δε μπορούσε να δέσει με το γήπεδο σε αντίθεση με τον Παναιγιάλειο που δε φάνηκε να πτοείται από το γήπεδο.

Στο 15ο λεπτό ο Σκαρτσίλιας κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά μετά σέντρα του Τσιλιγκίρη και να βρει τα δίχτυα του Γιώργου Τζελέπη ο οποίος βρίσκεται για δεύτερη φορά φέτος κάτω από τα δοκάρια. Μετά το 1-0 ο Παναιγιάλειος γέμισε αυτοπεποίθηση και πίεζε για το δεύτερο γκολ σε αντίθεση με τον Πανθρακικό που συνέχιζε στον ίδιο ρυθμό. Τελικά η ομάδα της Αιγίου τα κατάφερε και έκανε το 2-0 στο 35′ όταν ο Ρότα σέντραρε και ο Τσιλιγκίρης με πλασέ μέσα στη περιοχή βρήκε τα δίχτυα. Η ομάδα της Κομοτηνής είχε μόνο μια καλή ευκαιρία στο α’μέρος με άστοχο σουτ του Πολίμου με το οποίο έκλεισε και το 45λεπτό.

Στην επανάληψη η εικόνα δεν άλλαξε καθόλου παρά το 2-0 με τον Πανθρακικό να δείχνει αδύναμος να αντιδράσει και τον Παναιγιάλειο να κερδίζει τους χώρους στο γήπεδο. 10 λεπτά μετά την έναρξη του β’ ημιχρόνου ο Μπούζας με κοντρόλ και σουτ αιφνιδιάζει τον Τζελέπη και γίνεται και το 3-0 το οποίο κλειδώνει και τη νίκη για τους γηπεδούχους. Παρά τις αλλαγές παικτών το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε με τον Πανθρακικό να μη κάνει καμία αξιόλογη ευκαιρία για να μειώσει.

Προς το τέλος του παιχνιδιού ο Μπουγαΐδης δε κατάφερε να συνεχίσει λόγω ενοχλήσεων και τη θέση του πήρε ο Γκιντίδης για λίγα λεπτά. Μετά τα 3 γκολ και ο Παναιγιάλειος έδειχνε να χαλαρώνει και έπαιζαν και οι δυο ομάδες απο υποχρέωση μέχρι να λήξει και το 90λεπτο.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Σπανός): Στρέζος, Ρότα, Καζβιρόπουλος (53′ Ντέμο), Στίκας, Μωυσίδης, Καζναφέρης, Μπούζας, Κατίδης, Σκαρτσίλας, Τσιλιγκίρης (78′ Ρέλλας), Ξόμπλιος (66′ Κοντοές).
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Βασιλακάκης): Τζελέπης, Κάρδαρης, Πετρούσης, Μπουγαΐδης (86′ Γκιντίδης), Πολίμος, Ρουσσάκης, Ηλιάδης (65′ Νικόλτσης), Πλέγας, Μήλιος, Μπεκατώρος, Ζυγκερίδης (65′ Φουρκάν).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΛΥΨΕ LIVE ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ