Τραγικό περιστατικό σε νησίδα του παγωμένου ποταμού Έβρου! Φώναξε «βοήθεια» αλλά δεν πρόλαβαν να τον βοηθήσουν…

 

Ένα τραγικό περιστατικό λαμβάνει χώρα τις τελευταίες ώρες στον ποταμό του Έβρου και συγκεκριμένα σε νησίδα του ποταμού στο ύψος της γέφυρας των Κήπων.

Όλα ξεκίνησαν εχθές το βράδυ όταν σκοπός στρατοπέδου άκουγε κάποιον άντρα να φωνάζει απεγνωσμένα «Help! Ηelp!». Η ελληνική πλευρά είχε οπτική επαφή με τον άτυχο άντρα ο οποίος όμως βρισκόταν σε τουρκικό έδαφος. Αμέσως ξεκίνησαν οι διαδικασίες – συζητήσεις προκειμένου η ελληνική πλευρά να προσεγγίσει την νησίδα που βρισκόταν ο άνδρας και να τον περιθάλψει.

Όταν όμως ολοκληρώθηκαν οι συζητήσεις ήταν μάλλον αργά αφού η ομάδα της ΕΜΑΚ πήρε την έγκριση για επέμβαση περίπου στις 10 το πρωί όπου με δύο βάρκες προσέγγισαν την τοποθεσία.

Η τελευταία αναφορά ότι ο άτυχος άνδρας (πιθανόν παράτυπα εισερχόμενος ) έδωσε σημεία ότι βρισκόταν σε ζωή ήταν στις 5 το πρωί.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του e-evros.gr όταν οι άνδρες της ΕΜΑΚ με δύο βάρκες πλησίασαν το σημείο η σωρρός του άτυχου είχε παρασυρθεί πιθανόν από τα ορμητικά νερά και μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν έχει εντοπιστεί.

Πηγή: e-evros.gr