Super League: Καρέ απουσιών για την Ξάνθη! Η «εκλεκτή» 18αδα του Ραζβάν Λουτσέσκου για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα

 

Το πρωινό του Σαββάτου και λίγο περισσσότερο από μία μέρα πριν τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, η Ξάνθη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με προπόνηση, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ανακοινώνει στου παίκτες και την αποστολή που επέλεξε για το παιχνίδι (Κυριακή 15:00, LIVE ThrakiSportS).

 Το πρόγραμμα της Σαββατιάτικης προπόνησης περιελάμβανε, λοιπόν, ασκήσεις τακτικής στον επιθετικό, αλλά και στον ανασταλτικό τομέα, όπως επίσης και εξάσκηση στις στημένες φάσεις. Μετά το τέλος της προπόνησης το τεχνικό επιτελείο της ομάδας έδωσε τις τελευταίες οδηγίες του για τον εντός έδρας αγώνα με την ομάδα των Ιωαννίνων και εν συνεχεία έκανε γνωστή και την αποστολή του αγώνα.

Εκτός της 18αδας έμειναν οι Λισγάρας και Καμαρά που είναι τιμωρημένοι, αλλά και οι Γουάλας και Παπαστεριανός, που κρίθηκαν ανέτοιμοι για τον αγώνα. Δείτε την 18αδα της Ξάνθης για τον αγώνα της Κυριακής: Ζίβκοβιτς, Ζαρόπουλος, Παπαγεωργίου, Μπαξεβανίδης, Χατζητερζόγλου, Ορφανίδης Λ., Φλίσκας, Καρασαλίδης, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Ορφανίδης Π., Τριάδης, Σολτάνι, Νιέτο, Γιουνές, Ράνος και Λάζιτς.