Super League: Ευχές και δώρα από τους Xanthi Fans στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της Ξάνθης

 

Κάνουν τα πάντα για να ευχαριστήσουν τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο, της ομάδας της καρδιάς τους οι Xanthi Fans και το μεσημέρι της Παρασκευής λίγο πριν την προπόνηση της Ξάνθης, επισκέφθηκαν το προπονητικό κέντρο της ομάδας και μοίρασαν απλόχερα τις ευχές τους για το νέο έτος και για συνέχιση της πολύ καλής πορείας, όπως επίσης μοίρασαν και κάποια αναμνηστικά δώρα.

Μια απρόσμενη, αλλά και ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους παίκτες, αλλά και τον προπονητή της ομάδας το μεσημέρι της Παρασκευής και λίγο πριν την προπόνηση της ομάδας, αφού αντιπροσωπεία των Xanthi Fans επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο των Πηγαδίων για να δώσει τις ευχές του συνδέσμου των φανατικών φιλάθλων του ΑΟΞ, για μια καλή χρονιά, όπως επίσης και για συνέχιση της πολύ καλής πορείας που κάνει η ομάδα έως τώρα.

Παράλληλα ο πρόεδρος του συνδέσμου μοίρασε στους παίκτες και κάποια αναμνηστικά δώρα με την ελπίδα να φέρουν γούρι για την δύσκολη συνέχεια, ενώ έκλεισε την επίσκεψη του με τα λόγια «Ήμασταν πάντα, είμαστε και θα είμαστε δίπλα σας. Το γούρι που υπάρχει στη σακούλα να σας φέρει υγεία και ακόμα περισσότερες επιτυχίες” ήταν τα λόγια του προέδρου του συνδέσμου. Πάντα τέτοια ΑΟΞάρα!»