Super League: Αναβλήθηκε το Ηρακλής-Κέρκυρα, συνεχίζεται όμως η «μάχη» των δυο ομάδων για τον… Καπετάνο

 

Ο πρωην φορ της Ξάνθης και νυν της Βέροιας Παντελής Καπετάνος μπορεί να περιλαμβάνεται στην αποστολή των Ημαθιωτών για το ματς με τον Λεβαδειακό, όλα όμως δείχνουν ότι αυτό θα είναι το τελευταίο του παιχνίδι με την ομάδα.

Ο Καπετάνος είναι η επιλογή των «κυανόλευκων» του Ηρακλή για την ενίσχυση της επιθετικής τους γραμμής στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Ο 33χρονος επιθετικός και αδερφός του Κώστα που αγωνίζεται τωρα στην Νάουσα και παλαιότερα σε Πανθρακικό, αγωνίστηκε στον Ηρακλή την τριετία 2002-2005, οπότε είναι παλιός γνώριμος στην ομάδα.

Οι κυανόλευκοι σύμφωνα με το metrosport θέλουν τον έμπειρο φορ για να ενισχύσουν την επιθετική τους γραμμή, με τον Σάββα Παντελίδη να έχει επιλέξει τον Καπετάνο, τόσο λόγω εμπειρίας όσο και λόγω ικανοτήτων. Επιπλέον ο 52χρονος τεχνικός θεωρεί ότι ο Καπετάνος μπορεί να συνυπάρξει αρμονικά με τον Περόνε-ενίοτε και με τον Λουκίνα- σε σύστημα 3-5-2 το οποίο σκέφτεται να εφαρμόσει στις επόμενες αναμετρήσεις.

Ο Καπετάνος ωστόσο τυπικά είναι ακόμη ποδοσφαιριστής της Βέροιας. Ο ίδιος όμως μετά τον αγώνα των κυανέρυθρων στη Λάρισα είχε εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει. Τότε έγιναν και οι πρώτες συζητήσεις, φιλολογικού περισσότερο ενδιαφέροντος από τους ανθρώπους του Ηρακλή. Είχε ζητηθεί μάλιστα από τους Βεροιώτες να παραμείνει ελλείψει επιθετικών λύσεων για τον αγώνα με τον Ηρακλή ο οποίος εν τέλει αναβλήθηκε.

Το… φλερτ με τον Ηρακλή δεν διαψεύστηκε από το στενό του περιβάλλον, ενώ για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρεται και η Κέρκυρα.  Ο Ηρακλής και η Κέρκυρα επρόκειτο να κοντραριστούν στο πρώτο ματς της 15ης αγωνιστικής που επρόκειτο να διεξαχθεί στις 15:00 στο Καυτανζόγλειο, αλλά αναβλήθηκε λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου.

Πάντως, ο ίδιος ο Καπετάνος σύμφωνα με το metrosport  φαίνεται να θέλει να επιστρέψει στην ομάδα που ανδρώθηκε ουσιαστικά. Το άρθρο αναφέρει ακόμα ότι πρέπει να σημειωθεί ότι λόγω κάποιων προσωπικών θεμάτων-και μη λύσης ακόμη του συμβολαίου του- ζητήθηκε μία μικρή παράταση απάντησης, χωρίς ωστόσο στον Ηρακλή να είναι διατεθειμένοι να περιμένουν εσαεί…