Super League: Με 18άδα και Πασχαλάκη ξεκίνησε για Ξάνθη η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα

 

Νωρίς το πρωί του Σαββάτου (14/1) αναχώρησε για την πόλη της Ξάνθης η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα για την αναμέτρηση με τους Θρακιώτες την Κυριακή (15/1, 15:00).

Η ομάδα των Ιωαννίνων μάλιστα στην πόλη της Ξάνθης, θα πραγματοποιήσει και την τελευταία προπόνηση πριν την αναμέτρηση της Κυριακής.

Ωστόσο την Παρασκευή στο κλειστό του ΕΑΝΚΙ Λιμνοπούλας φιλοξενήθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα, από τα στιγμή που τα γήπεδα του προπονητικού κέντρου της ομάδας δεν είναι διαθέσιμα καθώς παραμένουν καλυμμένα από χιόνι.

Το πρόγραμμα εκγύμνασης περιλάμβανε ασκήσεις με μπάλα και σε αυτό συμμετείχαν κανονικά όλοι οι ποδοσφαιριστές, πλην των Μπέριου και Λίλα που έκαναν ατομικό. Αμφότεροι δεν θα βρίσκονται στην διάθεση του Γιάννη Πετράκη για το ματς της Κυριακής με την Ξάνθη.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Έλληνας τεχνικός του ΠΑΣ ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριέλαβε τους Ακόστα, Κόντε, Μαμπουλού, Γαρουφαλιά, Γιάκο, Καρανίκα, Κοζορώνη, Κούτρη, Μιχαήλ, Ζάιρο, Πασχαλάκη, Περιστερίδη, Μπουκουβάλα, Ναδάλες, Βιδάλ, Σκόνδρα, Νικολιά και Τζημόπουλο.