Γ’ Εθνική: Αφήνει την Ντούισμπουργκ και συνεχίζει στο Λουτράκι του Γούλα ο Σταύρος Τσορμπατζίδης

 

Στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής θα συνεχίσει την καριέρα του μετά από ένα εξάμηνο στην Γερμανία ο Σταύρος Τσορμπατζίδης.

Ο 25 χρονος Εβρίτης αριστερός αμυντικός και στόπερ αν και είχε καπαρώσει θέση βασικού στην άμυνα της FSV Ντούισμπουργκ, ομάδα στην περιοχή της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας, που αγωνίζεται στην πέμπτη κατηγορία της Γερμανίας και παρα την πίεση των διοικούντων και του προπονητή του, αποφάσισε μετά την αποχώρηση των άλλων τριών Ελλήνων συμπαικτών του να επιστρέψει Ελλάδα για να υπογράψει στο Λουτράκι κάνοντας παρέα στον Ξανθιώτη Γιώργο Γούλα όπως δήλωσε αποκλειστικά στο ThrakiSportS που κατέγραφε και την πορεία του στο εξωτερικό.

Έτσι μετα τους Μιχάλη Τσαμουρλίδη, Γιάννη Γωνιάδη και Πέτρο Βιόπουλο και ο τέταρτος της παρέας θα αφήσει το Ντούισμπουργκ με τον Αλέξη Καλαιτζίδη ή “πουλί” να είναι ισως ο μόνος που θα συνεχίζει Γερμανία, έχοντας στην χώρα μονο τον πρώτο απο τους υπολοίπους.

Ο Εβρίτης πρωην αμυντικός του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και των ακαδημιών του Παναθηναικού και του Πανθρακικού αγωνίστηκε ακόμα σε Τύρναβο, Ζάκυνθο και Κόρινθο. Φέτος στην Ντούισμπουργκ αγωνίστηκε σε 18 παιχνιδια μετρώντας συνολικα 1588 λεπτά.