Football League: Προπόνηση και αποστολή για Πανθρακικό εν όψει Παναιγιάλειου

 

Με προπόνηση το πρωί του Σαββάτου ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Πανθρακικός για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιγιάλειο το μεσημέρι της Κυριακής (15:00, LIVE ThrakiSportS), και μετά το πέρας της ο Κώστας Βασιλακάκης έκανε γνωστή και την αποστολή της ομάδας για τον αγώνα.

Το πρόγραμμα της προπόνησης του Σαββάτου για την ομάδα του Πανθρακικού περιελάμβανε, λοιπόν, μετά την προθέρμανση, ασκήσεις τεχνικής με μπάλα, ενώ στη συνέχεια του βάρος έπεσε στην τακτική σε άμυνα και επίθεση, αλλά και στην εκτέλεση και αντιμετώπιση στημένων φάσεων. Μετά το πέρας της προπόνησης ο Κώστας Βασιλακάκης έκανε γνωστή την 18αδα που επέλεξε για να ταξιδέψει και να αντιμετωπίσει το μεσημέρι της Κυριακής τον Παναιγιάλειο.

Από αυτήν απουσιάζουν τα ονόματα των Μυρθιανού, Κουσίδη και Ψάλτη που ακολούθησαν και μια μέρα πριν τον αγώνα ατομικό πρόγραμμα, όπως επίσης και ο Κυριαλάνης που δεν προπονήθηκε αφού ταλαιπωρείται από γρίπη. Τέλος ο προπονητής του Πανθρακικού δε μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Βασίλη Γαβριηλίδη, που έχει συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες και έχει οριστεί να εκτίσει την μία αγωνιστική τιμωρίας του στον αγώνα της Κυριακής.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανθρακικού: Γκαραβέλης, Τζελέπης, Πολίμος, Πετρούσης, Ρουσσάκης, Κάρδαρης, Μωραϊτης, Γκιντίδης, Μπουγαΐδης, Ηλιάδης, Μήλιος, Πλέγας, Μπεκατώρος, Φουρκάν, Κωστίκος, Χαλκιαδάκης, Νικόλτσης, Ζυγκερίδης.