Super League: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές στην πρεμιέρα για το 2017 για τις ομάδες K20, Κ17 και Κ15 της Ξάνθης

 

Ανακοινώθηκε από τη Super League το πρόγραμμα των αγώνων που θα διεξαχθούν το διήμερο 14-15/1 για το πρωταθλημα Κ20, K17 και K15, όπου οι ομάδες της Ξάνθης θα κάνουν πρεμιέρα για το 2017.

Για το πρωτάθλημα νέων Κ20 η εντέκατη Ξάνθη του Κώστα Προδρομίτη μετά τα ατυχή τελευταία αποτελέσματα στο φινάλε του 2016 υποδέχεται το Σαββατο (14/1) στις 11.30 στα Πηγάδια τον προτελευταίο ΠΑΣ Γιάννινα με στόχο την επιστροφή στις νίκες για την 11η εξ΄αναβολής αγωνιστική. Διαιτητές θα είναι οι Δρακίδης, Γκίοσης και Τζίοτζιος από την ΕΠΣ Θράκης.

Το προγραμμα της εξ’ αναβολής 11ης αγωνιστικής περιλαμβάνει τα παιχνιδια Πλατανιάς-Ολυμπιακός, Βέροια-Λεβαδειακός, Ηρακλής-Κέρκυρα, Ξάνθη-ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός, Παναθηναικός-ΑΕΚ, Ατρόμητος-Πανιώνιος ενω ο αγωνας Λάρισα-ΠΑΟΚ αναβλήθηκε.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ20 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Για το πρωτάθλημα εφήβων Κ17 στον Βόρειο Όμιλο στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 2ου γυρου, το Σάββατο (14/1) στις 14.30 η Ξάνθη του Κώστα Μπεδρελη υποδέχεται στα Πηγάδια τον Ηρακλή με στόχο την επιστροφή στις νίκες μετα την γκέλα με την Κέρκυρα στο φινάλε του 2016 και να πλησιάσει στην κορυφή της βαθμολογίας τον ΠΑΟΚ. Διαιτητές θα είναι οι Καλοπήτας, Τσιβαρτζίδης και Λιάρου από την ΕΠΣ Ξάνθης.

Συνοπτικά το πρόγραμμα: Βόρειος Όμιλος, 3η αγωνιστική 2ος γυρος: Ξάνθη-Ηρακλής, Κέρκυρα-ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα-Βέροια, ενω ο αγωνας Λάρισα-Παναιτωλικός αναβλήθηκε.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ17 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Για το πρωτάθλημα εφήβων Κ15 στον Βόρειο Όμιλο η ομαδα παιδων της Ξάνθης του Θόδωρου Καραγιαννίδη στον μοναδικό αγώνα για την 6η αγωνιστική του 1ου γύρου φιλοξενεί το Σάββατο (14/1) στις 14.00 στα Πηγάδια τον Ηρακλή. Διαιτητές θα είναι οι Ανεστίδης, Γκώγος και Δρακίδης από την ΕΠΣ Ξάνθης.

Ρεπό έχει ο ΠΑΟΚ ενω οι ΠΑΣ Γιάννινα-Βέροια και Λάρισα-Παναιτωλικός αναβάλλονται.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ15 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ