Super League: Αναβάλλονται και οι σαββατιάτικοι αγώνες των ομάδων νέων, εφήβων και παίδων της Ξάνθης

Μετά την αναβολή από την ΕΠΟ στους αγώνες των Ορφέα Ξάνθης, Δόξας Προσκυνητών, Ροδόπης ’87, Βασίλισσας και ΑΟ Θράκης η Super League ανέβαλλε και αγώνες για τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα και επομένως και των ακαδημιών της Ξάνθης.

Συγκεκριμένα η SuperLeague μετά τις αναβολές αγώνων από την ΕΠΟ σε Γ’ Εθνική και γυναικεία πρωταθλήματα αναβάλλει και παιχνίδια των πρωταθλημάτων Κ20, Κ17 και Κ15. Η ανακοίνωση της SuperLeague:

Οι αγώνες K20, Λάρισα –Π.Α.Ο.Κ., Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννινα και Ηρακλής-Κέρκυρα για την εξ’ αναβολής 11η αγωνιστική αναβάλλονται σε συνέχεια αποδοχής αιτημάτων και θα ορισθούν εκ νέου από τη Διοργανώτρια Αρχή.

Οι αγώνες K17  Λάρισα-Παναιτωλικός, ΠΑΣ Γιάννινα-Βέροια και Ξάνθη – Ηρακλής για την 3η αγωνιστική του 2ου γύρου αναβάλλονται σε συνέχεια αποδοχής αιτημάτων και θα ορισθούν εκ νέου από τη Διοργανώτρια Αρχή.

Οι αγώνες K15 Λάρισα-Παναιτωλικός, ΠΑΣ Γιάννινα-Βέροια και Ξάνθη – Ηρακλής για την 6η αγωνιστική του 1ου γύρου αναβάλλονται σε συνέχεια αποδοχής αιτημάτων και θα ορισθούν εκ νέου από τη Διοργανώτρια Αρχή.

Η ανακοίνωση της Ξάνθης: “Αναβλήθηκαν οι προγραμματισμένοι αγώνες του Σαββάτου για τα τμήματα υποδομής της Xanthi FC (Κ-20, Κ-17, Κ-15) λόγω των δυσμενών συνθηκών που δημιουργήθηκαν στα γήπεδα από την κακοκαιρία και την χιονόπτωση των τελευταίων ημερών. Η διοργανώτρια Αρχή θα αποφασίσει τις νέες ημερομηνίες διεξαγωγής τους”.