Super League: Αυτή είναι η ποινή του Χρήστου Λισγάρα για το τάκλιν στον Σεμπά!

 

Ανακοινώθηκαν οι αποφάσεις για την τιμωρία του Χρήστου Λισγάρα, για το τάκλιν του στον Σεμπά, αλλά και του παίκτη του Ολυμπιακού για την συμπεριφορά του και το χτύπημα εκτός φάσης στον Σολτάνι κατά τη διάρκεια του Κυριακάτικου αγώνα.

Γλύτωσε μεν τις 8 αγωνιστικές ο Λισγάρας, αλλά δεν έπεσε και εντελώς στα… «μαλακά». Αποφασίστηκε πως ο αμυντικός της Ξάνθης θα τιμωρηθεί για 2 επιπλέον αγωνιστικές, εκτός από την μια που ισχύει ούτως ή άλλως από την απευθείας κόκκινη. Από την άλλη πλευρά ο επιθετικός του του Ολυμπιακού, αποφασίστηκε να τιμωρηθεί μόνο με την μία αγωνιστική για την κόκκινη κάρτα που είδε από τον διαιτητή της αναμέτρησης για την «ανάρμοστη» συμπεριφορά του.

Βέβαια, με μια ματιά στον ΚΑΠ Επαγγελματικών Ομάδων για τη σεζόν 2016-2017, διαπιστώνει κανείς πως λόγω του γεγονότος πως η Ξάνθη ήταν γηπεδούχος στον αγώνα με τον ΟΦΗ που αναβλήθηκε την Τετάρτη, και το Φύλλο Αγώνα έκλεισε με υπαιτιότητα των γηπεδούχων που δεν κατάφεραν να ταξιδέψουν στην Θράκη, ο Χρήστος Λισγάρας, παρά το γεγονός πως ο αγώνας δεν πραγματοποιήθηκε έχει εκτίσει κανονικά τη μία εκ των τριών αγωνιστικών ποινής που του υποβλήθηκε σήμερα. Για του λόγου το αληθές δείτε και το σημείο στον ΚΑΠ Επαγγελματικών Ομάδων που αναγράφει όσα σας γράφουμε παραπάνω.