ΕΠΣ Θράκης: Έσμιξαν τα φιλαράκια του Σουφλίου στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου

 

Σε μία σημαντική προσθήκη προχώρησε ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, καθώς μετά τη μεταγραφή του Πέτρου Βιόπουλου (θυμηθείτε ΕΔΩ) ήρθε σε συμφωνία με ακόμα έναν επιθετικό, δυναμώνοντας και άλλο, ενόψει της μάχης για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Αυτός είναι ο μεσοεπιθετικός Χρήστος Γιαννακιτσίδης (αριστερά στη φωτογραφία), ο οποίος αγωνιζόταν στη Δόξα Προσκυνητών και τις προηγούμενες ημέρες είχε ενημερώσει πως δεν θα συνεχίσει στην ομάδα για προσωπικούς λόγους (θυμηθείτε ΕΔΩ). Οι δυο παίχτες θα ξαναβρεθούν μαζί μετά από χρόνια μετά την κοινή συνύπαρξή τους στον Έβρο Σουφλίου που αγωνιζόταν στην Γ’ Εθνική (θυμηθείτε ΕΔΩ).

Ο 22 χρονος (γεννημένος 4.7.94) και πλέον φυσιοθεραπευτής που ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημιες του Παναγιώτη Γκουτσίδη, στην συνέχεια βρέθηκε στις ακαδημίες του Πανθρακικού, και μετα στα Κ17 και Κ20 του Άρη. Κατόπιν ακολούθησε ο Έβρος Σουφλίου και ο Απόλλων Καλαμαριάς.

Πλέον ο Σάββας Αϊβάζης βάζει στο ρόστερ της ομάδας του ακόμα έναν έμπειρο παίκτη, με τον επόμενο μεταγραφικό στόχο να παραμένει αυτός ενός τερματοφύλακα.