B΄ Εθνική: Στη Θεσσαλονίκη με το Ανατόλια η Ασπίδα! Οι διαιτητές και οι κομισάριοι σε όλα τα παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής

 

Με τους αγώνες της 14ης αγωνιστικής συνεχίζεται την Κυριακή το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Ανδρών. Στη Θεσσαλονίκη με το Ανατόλια αγωνίζεται η Ασπίδα Ξάνθης, στο πρώτο παιχνίδι για το 2017, καθώς την προηγούμενη Κυριακή η αγωνιστική αναβλήθηκε λόγω της κακοκαιρίας.

Η Ασπίδα προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα από τον τελευταίο Αίαντα Ευόσμου και θα παλέψει για τη νίκη, απέναντι σε έναν αντίπαλο δυνατό στην έδρα του, που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Παπαδόπουλος Θεόφιλος και Μελανίδης από το Σύνδεσμο Ημαθίας. Επίσης στην αναμέτρηση Ερμής Λαγκαδά – Αγρίνιο ορίστηκαν οι Παπαγερίδης και Ντούρας από το Σύνδεσμο Θράκης.

Όλοι οι αγώνες της αγωνιστικής της ερχόμενης Κυριακής ξεκινάνε στις 17:00 το απόγευμα, εκτός από Χαρίλαος Τρικούπης – Φίλιππος Βέροιας που θα γίνει το Σάββατο στις 17:00.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 14ης αγωνιστικής έχουν ως εξής (ο αγώνας της Ασπίδας ζωντανά από το ThrakiSportS):

Σάββατο 14 Ιανουαρίου

ΔΑΚ Μεσολογγίου:  Χαρίλαος Τρικούπης – Φίλιππος Βέροιας (Μπούκας-Καμήτσος (Κωστής))

Κυριακή 15 Ιανουαρίου

Κ.Γ. Αγιάς:  Ερμής Αγιάς – Πιερικός Αρχέλαος (Σιταρίδης-Δαμίγος (Μπεκιάρης))

Δ. Διαμαντίδης:  Καστοριά – Καρδίτσα (Τζιοπάνος-Τσιρτσιμάλης (Κηπουρίδης))

Μ. Τσικίνας:  ΧΑΝΘ – Στρατώνι (Εφραιμίδης-Ταρενίδης Κ. (Σακελαρίου))

Κ.Γ. Ανατόλια:  Ανατόλια – Ασπίδα Ξάνθης (Παπαδόπουλος Θ.-Μελανίδης (Μήτσιου))

Κ.Γ. Λαγκαδά:  Ερμής Λαγκαδά – Αγρίνιο (Παπαγερίδης-Ντούρας (Παπαγεωργίου))

ΔΑΚ Ευόσμου:  Αίας Ευόσμου – Πολύγυρος (Γερακίνης-Ελευθεριάδης (Αστρεινίδης))

Κ.Γ. Γέφυρας:  Γέφυρα – Ευρώπη Πευκοχωρίου (Πιτσίλκας Β.-Ζιώγας)