Με εκπροσωπήσεις-έκπληξη από τις ομάδες του Έβρου κόπηκε η πίτα της ΕΣΑΠ! Ποιός κέρδισε το φλουρί…

 

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στην Αθήνα η κοπή της πίτας της ΕΣΑΠ, διοργανώτριας αρχής της Volley League με το φλουρί να το κερδίζει ο Παναθηναϊκός, ωστόσο αίσθηση προκαλούν και τα πρόσωπα που κλήθηκαν να εκπροσωπήσουν τις δυο ομάδες του Έβρου στην εκδήλωση.

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης εκπροσωπήθηκε από τον Αλέκο Παρασκευόπουλο, γιο του αείμνηστου προέδρου του Εθνικού Μιχάλη Παρασκευόπουλου. Ο Αλέκος Παρασκευόπουλος πρόσφατα γράφτηκε ότι θα επιστρέψει έπειτα από απουσία πέντε χρόνων στην ΕΟΠΕ αναλαμβάνοντας ρόλο σε αυτό που ξέρει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον στην χώρα, την αναμόρφωση του μπιτς βόλεϊ.

Η Ορεστιάδα δεν είχε παρόντα εκπρόσωπο στην Αθήνα, εκπροσωπήθηκε όμως μέσω… skype από τον νέο πρόεδρο του ΤΑΑ Αθηνόδωρο Χατζηπαναγιώτου, που επέστρεψε έτσι στα διοικητικά δρώμενα του αθλήματος και σε κεντρικό επίπεδο. Ο Χατζηπαναγιώτου για δυο δεκαετίες, μέχρι και τον περασμένο Σεπτέμβριο, διετέλεσε μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.

Όπως προαναφέρθηκε, το φλουρί έτυχε στον Παναθηναϊκό. Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της ΕΣΑΠ που έκοψε ο πρόεδρος του ΔΣ Παντελής Ταρνατόρος πριν από την συνεδρίαση της 126ης συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου. Το φλουρί αντιστοιχούσε σε Πρωτοχρονιάτικο γούρι που παρέλαβε για λογαριασμό του Παναθηναϊκού το μέλος του ΤΑΑ Παναθηναϊκός Δημήτρης Κάσσαρης.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, «παραβρέθηκαν ο πρόεδρος και εκπρόσωπος του Ολυμπιακού Παντελής Ταρνατόρος, ο νομικός σύμβουλος της ΕΣΑΠ Χρήστος Ηλιάδης, ο Γενικός Γραμματέας και εκπρόσωπος της Παναχαϊκής Κώστας Παπασταθόπουλος, ο Δημήτρης Κάσσαρης (Παναθηναϊκός), Γιάννης Καρκαλής (Ηρακλής Χαλκίδας), Κώστας Γκουμούτσιος (ΓΑΣ Παμβοχαϊκός), Θεόδωρος Δεληγιαννάκης (ΑΟΠ Κηφισιά), Έρη Ζώρη (ΑΠΣ Κύζικος Νέας Περάμου), Αλέκος Παρασκευόπουλος (Εθνικός Αλεξανδρούπολης). Μέσω skype συμμετείχαν στη συνεδρίαση ο Κώστας Νικολούζος (ΑΟ Φοίνικας Σύρου), ο Αθηνόδωρος Χατζηπαναγιώτου (ΑΟ Ορεστιάδας), ενώ λόγω της κακοκαιρίας στη Θεσσαλονίκη οι εκπρόσωποι του Ηρακλή και του ΠΑΟΚ ήταν διαθέσιμοι τηλεφωνικά».