Διαλύθηκε το «παρεάκι» των Θρακιωτών στο Ντούισμπουργκ! Αποχαιρετά (και) ο Τσαμουρλίδης…

 

Δύσκολα θα μένει στην ομάδα της FSV Ντούισμπουργκ στην Βόρεια Ρηνανία Βεστφαλία, που παιζει στην πέμπτη κατηγορία της Γερμανίας ο Μιχάλης Τσαμουρλίδης, αφού η ομάδα έχασε από νωρίς το τρένο της ανόδου.

Έτσι μετα τους Γιάννη Γωνιάδη που αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του και Πέτρο Βιόπουλο που θα συνεχίσει στην ΕΠΣ Θράκης και στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου (θυμηθείτε ΕΔΩ), δεν θα συνεχίσει στην μικρή ομάδα του Ντούισμπουργκ και ο Μιχάλης Τσαμουρλίδης.

Ο Εβρίτης πρωην παιχτης της ΑΕΚ, του Πανιωνίου και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και πτυχιούχος τον Σεπτέμβριο των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής (θυμηθείτε ΕΔΩ), δύσκολα θα συνεχίσει στο Ντούισμπουργκ όπου ήταν βασικός στα περισσότερα παιχνίδια, λόγω έλλειψης στόχων και πιθανότατα θα συνεχίσει σε ομάδα της Γερμανίας, αλλά νοτιότερα, στην περιοχή της Στουτγκάρδης.

Έτσι μένει πλέον μόνος ο Σταύρος Τσορμπατζίδης που έχει καπαρώσει θέση βασικού στην άμυνα και παρα το πρέσινγκ και άλλων ομάδων από Γερμανία  αλλά και την Ελλάδα, μάλλον δύσκολα θα αποχαιρετήσει και αυτός την ομάδα. Οι διοικούντες της ομαδας και ο προπονητής του τον θέλουν πολυ στην Ντούισμπουργκ, ωστόσο μετά την αποχώρηση των άλλων τριών, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί και στην περίπτωσή του…