Super League: Εύσημα στον Γιάννη Παπαδημητρίου από τον Μάκη Τζάτζο για τη φετινή εκπληκτική πορεία της Ξάνθης

 

Στην εκπομπή «Πρώτη Σελίδα» της  ΕΡΑ Σπορ φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσσος της Ξάνθης Μάκης Τζάτζος ο οποίος σχολίασε στον Δημήτρη Μαλισσιώβα τη φετινή ”τρέλή” πορεία της Ξάνθης στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Μάκης Τζάτζος στις δηλώσεις του έδωσε τα εύσημα στον υπεύθυνο του αγωνιστικού τμήματος Γιάννη Παπαδημήτριου:

«Υπευθυνος στο αγωνιστικό κομμάτι είναι ο Γιάννης Παπαδημητρίου, ο παλιός ποδοσφαιριστής ο οποίος είναι και γνώστης του ποδοσφαίρου, είναι και άνθρωπος εμπιστοσύνης του κύριου Πανόπουλου και χειρίζονται μαζί τα πράγματα όπως πρέπει. Το μπάτζετ της ομάδας είναι μικρό για μεταγραφές αλλά καταφέρνει κατά περιόδους να έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές κι αυτό είναι στα συν.

Είναι σίγουρο ότι δε θα έχουμε παρατράγουδα εδώ στη Ξάνθη τέτοια, γιατί η ομάδα είναι πιο ελεγχόμενη. Υπάρχει βέβαια και η η περίπτωση να έρθει κάποιος παίκτης και να μη ”πιάσει” αλλά αυτό είναι άλλο κομμάτι. Ο Γιάννης Παπαδημητρίου όπως είπα ξέρει ποδόσφαιρο, ενημερώνεται και το ξέρω καλά αυτό, έχει καλές σχέσεις με το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και κάνει πολύ καλά τη δουλειά του.

Πέτυχαν όλες οι μεταγραφές. Όλο το θέμα είναι ο Γ.Παπαδημητρίου στο αγωνιστικό κομμάτι , το διαχειρίζεται μαζί με το προπονητή που ήξερε κι εκείνος κάποιους παίκτες. Ο προπονητής σε συνεργασία με τον Γιάννη έχουν το ”λευκό” απο την ομάδα να διαχειριστούν αυτά τα θέματα και φέρνουν πολύ καλά αποτελέσματα . Η ομάδα κοιτάει να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της».

Στη συνέχεια ερωτώμενος για τους παίκτες που έκαναν και τη διαφορά ο κ. Τζάτζος δήλωσε: «Είναι και ο Γιουνές, είναι και ο Ντε Λούκας ο Ισπανός που ήρθε φέτος, ο Λάζιτς κι άλλοι 3-4 ξένοι. Είναι παιδιά που ήθελαν χρόνο να προσαρμοστούν και τώρα έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και μαζί με τους παλιούς που έχουν μια σταθερή αξία, η ομάδα δείχνει ένα πολύ καλό πρόσωπο που παίζει στο 100% των δυνατοτήτων της. Υπάρχει υγεία και διοικητική και όλο αυτό βγαίνει».