Μία εικόνα, χίλιες λέξεις: Η «διανυκτέρευση» των παικτών του ΟΦΗ στο… αεροδρόμιο περιμένοντας την πτήση για Αλεξανδρούπολη

 

Με μια φωτογραφία, που δείχνει τους παίκτες του ΟΦΗ να …κοιμούνται στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, περιμένοντας την πτήση που δεν έγινε για να μεταβούν αρχικώς στην Αλεξανδρούπολη και ακολούθως στην Ξάνθη για το παιχνίδι Κυπέλλου και τη λεζάντα «Γιατί;», η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ περιγράφει την ταλαιπωρία που έζησαν οι παίκτες του ΟΦΗ.

«Η αποστολή του ΟΦΗ αναχώρησε την Τρίτη (10/1) το μεσημέρι (3μμ) από το Ηράκλειο για την Αθήνα. Από εκεί επρόκειτο να πετάξει στις 6 το απόγευμα της ίδια μέρας για την Χρυσούπολη Καβάλας και από εκεί μετά οδικώς να μεταβεί στην Ξάνθη, για το παιχνίδι Κυπέλλου που είχε οριστεί για την Τετάρτη (11/1, 3μμ). Η πτήση για την Καβάλα ματαιώθηκε λόγω της κακοκαιρίας», σημειώνει η ιστοσελίδα επιβεβαιώνοντας πλήρως όλα τα ρεπορτάζ του ThrakiSportS το τελευταίο διήμερο.

«Οι άνθρωποι του ΟΦΗ σε συνεννόηση με την αεροπορική εταιρεία, έψαξαν την επιλογή να ταξιδέψουν αργά το βράδυ για την Αλεξανδρούπολη, αλλά και αυτή η πτήση ματαιώθηκε. Η επόμενη επιλογή ήταν η πτήση της Τετάρτης (11/1) στις 7 το πρωί, απο την Αθήνα για την Αλεξανδρούπολη. Η αποστολή του ΟΦΗ αποσύρθηκε σε ξενοδοχείο την Τρίτη (10/1) αργά το βράδυ  και οι παίκτες του ΟΦΗ, ξύπνησαν στις 4 τα χαράματα για να επιστρέψουν στο αεροδρόμιο, ώστε να ταξιδέψουν», αναφέρει η ιστοσελίδα.

«Στις 7 το πρωί επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο, αλλά μετά από λίγο τους ζητήθηκε να κατέβουν, καθώς και αυτή η πτήση ματαιώθηκε λόγω των κακών καιρικών συνθηκών! Αυτή ήταν η τελευταία τους δυνατότητα να ταξιδέψουν στην Ξάνθη, καθώς δεν υπήρχε καμία άλλη επιλογή για να βρίσκονται έγκαιρα στο γήπεδο, για να διεξαχθεί το παιχνίδι», προσθέτει το ofi1925.gr.

Και αναφέρει επιπλέον για τον μίνι Γολγοθά που αντιμετώπισαν οι κρητικοί, λίγες ημέρες μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων: «Αμέσως μετά οι άνθρωποι του ΟΦΗ, άρχισαν την προσπάθεια για να βρούν εισιτήρια για την επιστροφή της ομάδας στο Ηράκλειο. Ούτε αυτό ήταν εύκολο. Τελικά μετά από προσπάθεια, βρέθηκαν εισιτήρια, ώστε η αποστολή να επιστρέψει στη βάση της, σε …τρείς δόσεις και διαφορετικές πτήσεις!».

Η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ καταλήγει: «ΟΦΗ έλαβε όλα τα απαραίτητα έγγραφα από τις αεροπορικές εταιρείες, για την αδυναμία να μεταβεί στον προορισμό του και θα τα προσκομίσει στις αρμόδιες αρχές, προκειμένου το παιχνίδι με την Ξάνθη, να οριστεί σε νέα ημερομηνία».

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η φωτογραφία που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ, όπως η ίδια σημειώνει,  είναι από τα…χαράματα της Τετάρτης (11/1) με τους παίκτες του ΟΦΗ, να περιμένουν την πτήση, από την Αθήνα για την Αλεξανδρούπολη, η οποία τελικά δεν έγινε.