Με το δεξί θέλει να μπει και στο θεσμό του Κυπέλλου η Ξάνθη που αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ για τους 16 του Κυπέλλου (15:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Μπορεί το βράδυ του Σαββάτου να ηττήθηκε, αλλά στην Ξάνθη δεν υπάρχει καιρός για δάκρυα, αφού αν θέλουν να συνεχίσουν στον θεσμό του Κυπέλλου πρέπει αρχής γενομένης από το σημερινό ματς (15:00, LIVE ThrakiSportS) έαν τελικά διεξαχθεί να επανέλθουν στις νίκες και να βάλουν στέρεες βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Με τις τέσσερις μεγάλες να είναι εντός του θεσμού του Κυπέλλου και τις τρεις εξ’αυτών να είναι πιθανές αντίπαλοι της Ξάνθης, θα έλεγε κανείς πως η Ξάνθη είχε μια αρκετά βατή κλήρωση για τους 16 του Κυπέλλου, αφού θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο του ΟΦΗ, που βρίσκεται μια κατηγορία κάτω και πέρασε από.. 40 κύματα για να φτάσει τελικά στην πόλη της Θράκης.

Εκτός αποστολής είναι από τον σημερινό αγώνα ο Χρήστος Λισγάρας, που εκτίει την μία αρχική του αγωνιστική τιμωρίας μετά και την αποβολή του στο ματς με τον Ολυμπιακό. Παράλληλα εκτός 18αδας έμειναν και πάλι οι Ντε Λούκας και Λάζιτς που παραμένουν τραυματίες, αφού δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούν, παρά το γεγονός πως ιδιαίτερα ο Σέρβος έδωσε αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος για τον σημερινό αγώνα. Τέλος ο Ραζβάν κράτησε εκτός αποστολής και του Παπαστεριανό και Γουάλας ποφανώς για να τους διαφυλάξει, αφού ο μεν πρώτος μόλις ήρθε στην ομάδα και ο δε δεύτερος αποχώρησε με ένα μικρό τραυματισμό το βράδυ της Κυριακής.

Από την άλλη πλευρά στο «στρατόπεδο» του ΟΦΗ υπάρχουν επίσης απουσίες, αφού για διάφορους λόγους ο Νίκος Νιόπλας θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Μάνου, Νάστου, Βουό, Μπουρσέλη, Κώτσιου, Κιάσσου, Φαζού, Τουγλή, Κασμερίδη. Άλλοι εξ’αυτών βασικοί, άλλοι όχι στην αρκετά καλή πορεία που κάνει ο ΟΦΗ φέτος στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, που βρίσκεται στην τέταρτη θέση και το -6 από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά παραμένει εκτός της δυάδας που θα προβιβασθεί στο τέλος της χρονιά στην Super League.

Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης θα είναι ο κ. Κουμπαράκης από την ΕΠΣ Θράκης, με βοηθούς τους Χούσκογλου και Βασιλόπουλο από τους συνδέσμουε Θράκης και Έβρου αντίστοιχα. Τέταρτοε διαιτητής της αναμέτρησης έχει ορισθεί ο κ. Κυριαζίδης από την ΕΠΣ Έβρου.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΦΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ Ο ΟΦΗ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΩΝ 16 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.