EΠΣ Θράκης: Παραμένει στην Ελπίδα Σαπών αν και… ανακοινώθηκε από τον Εορδαϊκό, περιμένοντας την μετάθεση του

 

Παραμένει  ο Μανώλης Χαραλαμπίδης μέχρι να βγει η μετάθεσή του στο στρατό και στην Ελπίδα Σαπών, στην προσπάθειά που κάνει η ιστορική ομάδα της Ροδόπης να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται και κοντά στην πρώτη δυάδα, ιδίως μετά την σημαντική νίκη της επί του Ιάσμου στο φινάλε του 2016.

Ο 19χρονος εκ Πτολεμαίδας πλάγιος μπακ περιμένει τις επόμενες μέρες να βγει η μετάθεση του και αναλόγως με αυτήν να δει που θα συνεχίσει την καριέρα του. Πάντως αν επιστρέφει στην περιοχή της Κοζάνης θα επιστρέψει μετά από ενα εξάμηνο στην ομάδα του τον Εορδαικό (πάντως τον ανακοίνωσε!) που τον έδωσε με υποσχετική στην Ελπίδα και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, σκοράροντας 2 τέρματα αν και η ΕΠΣ Θράκης αναφέρει ότι σκόραρε πέντε!

Έτσι ο Χαραλαμπίδης  που υπηρετεί ακόμα την θητεία του στον Ελληνικό Στρατό και στις Σάππες στο σωμα Υλικού Πολέμου αν επιστρεψει πίσω στην πατρίδα του εκτός από το να παιξει πιθανότατα για τον Εορδαικό, θα πάρει και το απολυτήριο του στρατου τον Απρίλιο.

Στην Θράκη όμως αν συνεχίσει στον Εορδαικό δεν θα επιστρέψει όπως σίγουρα θα επιθυμούσε, ωστε να δει τα νέα του φιλαράκια από τα γήπεδα και από το στρατό, αφού ο Εορδαικός αγωνίστηκε δυο φορες στην Κομοτηνή για κύπελλο και πρωτάθλημα με την Δόξα Προσκυνητών και μια φορά στην Ξάνθη με τον Ορφέα.

Ο Χαραλαμπίδης που κατάγεται από την Πτολεμαίδα ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ατρόμητο Πτολεμαίδας και στην συνέχεια μεταπήδησε στην μεγάλη ομαδα της πόλης τον Εορδαικό τον οποίο στα δυο χρόνια παρουσίας του ήταν βασικό στέλεχος βοηθώντας πρωτα να ανεβει στην Γ’ Εθνική και πέρυσι να τερματίσει στην πρωτη εξάδα.

Πάντως η διοίκηση των λιγνιτωρύχων τον ανακοίνωσε μαζί με άλλους πέντε, αν και ο ίδιος διέψευσε στο ThrakiSportS ότι θα συνεχίσει στην παλιά του ομάδα. Οι υπόλοιποι πέντε παίκτες που ανακοινώθηκαν είναι οι ακόλουθοι:

Γιάννης Τσακανίκας, 03/09/1993, μέσος αγωνιζόταν από τον Εθνικό Φιλιππιάδας
Πάρης Μάγγος, 02/02/1999, μέσος είχε δοθεί στην ΑΕ Κοζάνης δανεικός
Ανδρέας Πιστόλας, μπακ- χαφ 19 χρόνων από τον Εθνικό Βατερού
Δημήτρης Σερασκιέρης, μεσοαμυντικός 21 χρονών από τον Ατρόμητο Διαβατού Ημαθίας,
Νίκος Παναγιωτίδης, 29/03/1997, τερματοφύλακας από τον Διαγόρα Βαρικού Φλώρινας

Τωρα ποιος έχει δίκιο, ο Χαραλαμπίδης ή ο Εορδαικός, ο χρόνος θα δείξει…