ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Χωρίς προπονήσεις οι ομάδες του Β. Έβρου! Παγωμένα τα κλειστά γυμναστήρια σε Ορεστιάδα, Διδυμότειχο και Σουφλί

 

Κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες γίνονται (αν γίνονται) οι προπονήσεις στα κλειστά γυμναστήρια Ορεστιάδας, Διδυμοτείχου και Σουφλίου, λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών και των δυσκολιών στη μετακίνηση.

Μιλώντας με τον προπονητή της Φιλίας Ορεστιάδας Γιώργο Ουζουνίδη μας είπε ότι «οι προπονήσεις γίνονται κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες. Ακόμα και με θέρμανση, η θερμοκρασία δεν ξεπερνά τους 4-5 βαθμούς. Όλοι οι παίκτες δεν έχουν έρθει στην Ορεστιάδα και οι προπονήσεις και η προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι, αν γίνει το Σάββατο, γίνονται με όσους είναι εδώ και με πολλές δυσκολίες».

Ίδια είναι η κατάσταση και στο Διδυμότειχο. Ο Απόστολος Ροκίδης, προπονητής του Σπάρτακου, είπε πως «δεν μπορούμε να μετακινηθούμε καθόλου. Ακόμα και η μετακίνηση προς την Ορεστιάδα είναι πολύ δύσκολη. Την Δευτέρα κάναμε προπόνηση κάτω από δύσκολες συνθήκες. Χθες Τρίτη δεν έγινε καμία προπόνηση και το πιθανότερο έτσι όπως είναι ο καιρός και το κρύο,  ούτε και σήμερα».

Ψυγείο είναι το κλειστό γυμναστήριο του Σουφλίου. Ο Σταμάτης Τσιακίρης, υπεύθυνος του τμήματος μπάσκετ του Έβρου Σουφλίου, μας είπε: «Όλα είναι παγωμένα. Οι κλειδαριές, οι σωλήνες, οι τοίχοι, τα πάντα. Κανένα τμήμα του συλλόγου δεν κάνει προπονήσεις. Είναι πολύ δύσκολες οι μετακινήσεις. Είναι πολύ το κρύο. Με -15 έχουν παγώσει τα πάντα».