Δεν έχει πετάξει ακόμα αλλά δεν έχει ακυρωθεί κιόλας η πτήση του ΟΦΗ για Αλεξανδρούπολη

 

Στον αέρα παραμένει η διεξαγωγή της αναμέτρησης Ξάνθη – ΟΦΗ για το Κύπελλο Ελλάδος, που είναι προγραμματισμένη για τις 3.00 το μεσημέρι. Όπως έχει γράψει το ThrakiSportS, η ομάδα της Κρήτης αναχώρησε χθες από το Ηράκλειο αλλά παρέμεινε καθηλωμένη στην Αθήνα, όπου και διανυκτέρευσε, αφού λόγω καιρού δεν πετούσε καμιά πτήση για Χρυσούπολη, Αλεξανδρούπολη ή έστω Θεσσαλονίκη.

Η πρώτη προγραμματισμένη πτήση για Αλεξανδρούπολη σήμερα το πρωί ήταν στις 7.00 αλλά όπως μαθαίνει το ThrakiSportS, ακόμα δεν έχει ξεκινήσει από την Αθήνα. Δεν έχει δοθεί οποιαδήποτε ακύρωσή της. Οι επιβάτες της, μαζί και οι παίκτες του ΟΦΗ που αναγκάστηκαν να ξυπνήσουν από τα άγρια χαράματα, κλήθηκαν κανονικά, έχει γίνει και τελευταία αναγγελία, ίσως να έχουν επιβιβαστεί κιόλας στο αεροσκάφος της Ολυμπιακής Αεροπορίας. Ωστόσο δεν έχει ανάψει το πράσινο φως για να ξεκινήσει η πτήση ΟΑ140.

Μισή ώρα μετά τις επτά το πρωί και την προγραμματισμένη της αναχώρηση, το μόνο που δίνεται σαν πληροφορία από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών είναι πως η πύλη είναι κλειστή. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αναχωρήσει ανά πάσα στιγμή. Πάντως αυτήν την στιγμή κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει. Ίδια ένδειξη υπάρχει και για μια πτήση της Aegean για Θεσσαλονίκη που ήταν προγραμματισμένη για τις 7.10 και έχει και αυτή καθυστέρηση. Αντιθέτως, μια άλλη πτήση της RyanAir για Θεσσαλονίκη που είχε προγραμματιστεί για τις 6.30 το πρωί δειχνει να αναχώρησε κανονικά.

Όπως γίνεται αντιληπτό, αν δεν πετάξει ο ΟΦΗ, δεν μπορεί να διεξαχθεί ο αγώνας με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Αν τελικά πάντως πετάξει, οι παίκτες του θα έχουν υποστεί απίστευτη ταλαιπωρία. Και αυτά, ανεξάρτητα από την πιθανή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου εξαιτίας του χιονιά και του παγετού σε ολόκληρη την Βόρειο Ελλάδα…