Κύπελλο Ελλάδας: Με το… αριστερό και ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης το ντεμπούτο Ρομπέρ στα Τρίκαλα

 

Ο Αστέρας Τρίπολης των Γιώργου Αθανασιάδη και Μανώλη Μέρτου που αγωνίστηκαν ως βασικοί, επικράτησε στην Θεσσαλία εύκολα με 2-0 των Τρικάλων στα οποία έκανε ντεμπούτο ο Μπερτραντ Ρομπέρ μετά την φυγή του από τον Πανθρακικό, στο πρώτο παιχνίδι για την φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι “Αρκάδες” προηγήθηκαν στο 39′ με γκολ του Καλτσά, ενώ “κλείδωσαν” τη νίκη τους στο 50′ με γκολ του Κώτσιρα, αποτέλεσμα που τους φερνει με το ένα πόδι στους 8 του κυπέλλου.

Από τα Τρίκαλα εκτός του Ρομπερ που αντικαταστάθηκε στο 67′, βασικοί ξεκίνησαν οι Θρακιώτες Ριζογιάννης, Μουμίν και Μπαϊκαρά ενώ δεν αγωνίστηκε ο Σαρακατσάνος. Από τον Αστέρα Τρίπολης ο πρωην πορτιέρο του Πανθρακικού Γιώργος Αθανασιάδης επέστρεψε στα δοκάρια μετα από καιρό και σε αγώνα παλι κυπέλλου αφού στο πρωτάθλημα δεν μετρά κανένα λεπτό συμμετοχής.

Βασικός έπαιξε και ο Μπέρτος, που αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά του αγώνα. Περίπου 800-1000 θεατές στο γήπεδο καθώς λόγω του τσουχτερού κρύου δεν ήταν δυνατή η προσέλευση περισσότερου κόσμου.