(Δεν) κάνει κρύο στην Ελλάδα αλλά ο Χρήστος Πανόπουλος δήλωσε παρών στη μάχη της ομάδας του το απόγευμα της Κυριακής παρά τους -6 βαθμούς κελσίου!

 

Τι κι αν έχει κρύο, τι κι αν λίγος ήταν ο κόσμος που «τίμησε» με την παρουσία του την 2η του πρωταθλήματος (μέχρι χθες) ομάδα της Ξάνθης, τι κι αν η Ξάνθη έχασε. Ο μεγαλομέτοχος της Θρακιώτικης ομάδας Χρήστος Πανόπουλος αψήφισε τα πάντα, και ταξίδεψε για την πόλη της Ξάνθης, ώστε να παρακολουθήσει… δια ζώσης το ντέρμπι κορυφής της ομάδας του με τον Ολυμπιακό το απόγευμα της Κυριακής.

Μπορεί στο γήπεδο 2 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα η θερμοκρασία να ήταν 3 βαθμούς υπό του μηδενός, μπορεί να έφτασε έως και τους -6 βαθμούς κελσίου κατά τη διάρκεια του αγώνα, όμως ο Χρήστος Πανόπουλος, ήταν παρών στη γνωστή του θέση στη θύρα των επισήμων του Ξάνθη FC Arena και δεν σηκώθηκε από αυτήν, από το 1ο έως και το 95ο (!) λεπτό, οπότε και ο διαιτητής σφύριξε για τελευταία φορά στον αγώνα.

Παρ’όλα αυτά, αλλά και το γεγονός πως η Ξάνθη είχε ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, ο Χρήστος Πανόπουλος, δεν έφυγε με το χαμόγελο στο στόμα, όπως είχε γίνει στην προηγούμενή του επίσκεψη στο γήπεδο των Πηγαδίων. Ήρθε, είδε και απήλθε, λοιπόν, ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης, που πλέον βλέπει την ομάδα του να είναι τρίτη στον βαθμολογικό πίνακα της Super League.