Οι τελευταίες προγνώσεις για τον καιρό σε Πηγάδια και ΔΑΚ Κομοτηνής την ώρα των Ξάνθη-Ολυμπιακός και Πανθρακικός-Καλλιθέα

 

Κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες και με πολικό ψύχος, αφού η θερμοκρασία θα είναι υπό του μηδενός,  θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις Ξάνθη – Ολυμπιακός και Πανθρακικός – Καλλιθέα την Κυριακή. Ωστόσο με τα μέχρι στιγμής προγνωστικά δεδομένα, δεν αναμένεται να τεθεί κίνδυνος αναβολής.

Το ματς στην Κομοτηνή έχει προγραμματιστεί στις 3.00 το μεσημέρι και βάσει των προβλέψεων της ΕΜΥ θα έχει μεν εκείνη την ώρα θερμοκρασία έναν βαθμό κάτω από το μηδέν στο ΔΑΚ, ωστόσο όπως συνέβη και το Σάββατο έτσι και το πρωί της Κυριακής δεν αναμένεται να χιονίσει ή να βρέξει. Χιόνια αναμένονται ακόμα και μέσα στην Κομοτηνή αλλά μετά τις 9.00 το βράδυ.  Κατά συνέπεια, βάσει των προγνώσεων τουλάχιστον, δεν αναμένεται να τεθεί σε κίνδυνο η διεξαγωγή της αναμέτρησης, αλλά όλα αυτά μένει να επανεξεταστούν το μεσημέρι της Κυριακής ανάλογα και με τα νέα δεδομένα.

Κομματάκι διαφορετικά είναι τα πράγματα για την Ξάνθη. Στα Πηγάδια αναμένεται όλη μέρα να επικρατεί ολικός παγετός και από τις έξι περίπου το απόγευμα, ίσως και λίγο πιο μετά, αναμένεται τα σύννεφα που θα υπάρχουν όλη μέρα στην πόλη να μετατραπούν σε χιόνι. Ωστόσο με βάση τις προγνώσεις το βράδυ του Σαββάτου, η εκτίμηση έκανε λόγο για ελαφρά χιονόπτωση, όχι για σφοδρή που θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την διεξαγωγή της αναμέτρησης. Δεδομένου και του σχετικά καλού αγωνιστικού χώρου στα Πηγάδια, ζήτημα αναβολής στο ντέρμπι κορυφής λογικά δεν θα τεθεί, αλλα το κρύο θα είναι τσουχτερό, στους -2 βαθμούς.

Όμως κανείς δεν ξέρει τελικά ποιες θα είναι αι βουλαί του καιρού και το ThrakiSportS από το πρωί θα σας ενημερώνει και για την κατάσταση των καιρικών φαινομένων στην Θράκη. Ίδωμεν…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here