Συνεχίζει το μπάσκετ στην Βέροια αλλά βλέπει και ποδόσφαιρο ο πρωην του ΓΑΣ Κομοτηνή Γιώργος Γιαννουζάκος

 

Κάτοικος Βέροιας συνεχίζει να είναι και το 2017 ο γιος του πρωην προπονητή του ΓΑΣ Κομοτηνή Μιχάλη Γιαννουζάκου, Γιωργος.

Ο 42 χρονος πια φόργουορντ που πέρασε από την Κομοτηνή στην αρχή της καριέρας του και στην συνέχεια έκανε μεγάλη καριερα σε Ηρακλή, Ολυμπιακό και εξωτερικό,  συνεχίζει και στο δεύτερο γύρο με τη φανέλα του ΑΟΚ Βέροιας στην οποία αγωνίζεται από την έναρξη αυτή της σεζόν.

Η πορεία της ομάδας είναι πολύ καλή και στο πρώτο παιχνίδι για το 2017 αλλά και παράλληλα για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Α ΕΚΑΣΚΕΜ, ο ΑΟΚ Βέροιας επικράτησε με 63-43 του Σκυδραϊκού και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας, μετά και την ήττα του ΦΟ Αριδαίας από τον Ζαφειράκη Νάουσας με τον έμπειρο φόργουορντ να σημειώνει 8 πόντους με 1 τρίποντο.

Πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, στις 3 Ιανουαρίου, το ThrakiSports εντόπισε τον Γιώργο Γιαννουζάκο στο Καυτανζόγλειο στην αναμέτρηση του Ηρακλή με τη Ξάνθη και συνομίλησε μαζί του τόσο για το πρωτάθλημα του μπάσκετ, το οποίο χαρακτήρισε πολύ δυνατό αλλά και για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στο οποίο “πονούν” τα μάτια σου, ενω δεν παρέλειψε να αναφέρει την θίψη του για την κατάντεια του αγαπημένου του Ηρακλή.

Για το παιχνίδι πάντως χαρακτήρισε πολύ τυχερή την Ξανθη αφού δεν άξιζε την νίκη, ωστόσο εβγαλε το “καπέλο” στον Λουτσέσκου τον οποίο ΄χαρακρήρισε “μάστορα” στο να παίρνει αποτελέσματα με μέτριο υλικό.