LIVE από τα Πηγάδια για την Super League: ΑΟ Ξάνθη – Ολυμπιακός 0-2 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Ολυμπιακό για την 2η εξ’αναβολής αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. O Γιάννης Καρτάλης είναι στο γήπεδο και μεταδίδει.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερωθείτε για το επόμενο τρίωρο για την εξέλιξη στο παιχνίδι Ξάνθη – Ολυμπιακός για την 2η εξ’αναβολής αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ώρα 17:50 Λίγο λιγότερο από μια ώρα πριν τον αγώνα και στο γήπεδο των Πηγαδίων, η θερμοκρασία είναι στους -2 βαθμούς κελσίου. Σιγά σιγά θα αρχίσει να υπάρχει και προσέλευση στο γήπεδο.

Ωρα 17:56  Πριν περάσουμε στα πρώτα στοιχεία από τα Πηγάδια, πάμε να δούμε τους χορηγούς που βοηθούν τα μέγιστα στο να γίνεται πραγματικότητα αυτή η μετάδοση.

Ώρα 18:00 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 18:10 Επίσης χορηγός της μετάδοσης είναι το Cafe-Bar De Novo, το οποίο μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 5 στην πόλη της Ξάνθης. Σας υπόσχεται ωραία μουσική, διασκέδαση και διάφορου είδους εκδηλώσεις, όπως Cocktail Nights ή βραδιές κρασιού. Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ ΕΔΩ ή στο τηλέφωνο του καταστήματος 25410-72319.

Ωρα 18:18  Οι αποστολές των δύο ομάδων έχουν φτάσει και αυτή τη στιγμή κάνουν τη πρώτη βόλτα τους στον αγωνιστικό χώρο.

Ώρα 18:25 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 18:35 Τέλος χορηγός της μετάδοσης της σημερινής 5ης αγωνιστικής είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ώρα 18:41 Πάμε να δούμε και την ενδεκάδα της Ξάνθης: Ζίβκοβιτς, Χατζητερζόγλου, Γουάλας, Καρασαλίδης, Λισγάρας, Λουσέρο, Καμαρά, Βασιλακάκης, Σολτάνι, Τριάδης, Γιουνές

Ώρα 18:44 Για να δούμε και την ενδεκάδα που επέλεξε ο Πάουλο Μπέντο για τον Ολυμπιακό: Λεάλι, Μποτία, Βιανά, Φιγκέιρας, Ντε λα Μπέγια, Φορτούνης, Μαρίν, Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς, Σεμπά, Ιντέγε

Ώρα 18:50 Με τη θερμοκρασία όσο περνά η ώρα να πέφτει, οι συνθήκες εδώ στο Ξάνθη FC Arena γίνονται όλο και πιο δύσκολες για τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Η θερμοκρασία έχει πέσει ήδη στους -3 βαθμούς κελσίου.

Ώρα 18:56 Οι αναπληρωματικοί του Ραζβάν Λουτσέσκου: Ζαρόπουλος, Παπαγεωργίου, Ράνος, Φλίσκας, Νιέτο, Ορφανίδης Π., Παπαστεριανός

Ώρα 19:01 Πάμε να δούμε και τους παίκτες που θα βρίσκονται στον πάγκο του Ολυμπιακού: Καπίνο, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ανδρούτσος, Νικολάου, Ρέτσος, Μανθάτης

Ώρα 19:10 Την αναμέτρηση ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει ο Σταύρος Μάνταλος από τον σύνδεσμο Καβάλας, με βοηθούς τους Ακριβό και Σίπκα από τους συνδέσμους Αθηνών και Πέλλας αντίστοιχα. Τέταρτος διαιτητής της αναμέτρησης ο Καραντώνης Δημήτριος από τον σύνδεσμο Ημαθίας.

Ώρα 19:28 Είσοδος του διαιτητή και των δύο ομάδων στο γήπεδο!

1′  Πρώτο σφύριγμα του Μάνταλου! Στη σέντρα ο Γιουνές για την Ξάνθη.

6′ Πρώτη φάση του αγώνα. Κατέβασμα του Ιντέγε από τα αριστερά, πάσα στον Μάρτινς, που λίγο έξω από την περιοχή σούταρε, αλλά η μπάλα έφυγε μακριά άουτ.

8′ Με τα κόκκινα η Ξάνθη, ενώ ο Ολυμπιακός φοράει την άσπρη εμφάνιση.

10′ Με το δεκάλεπτο να έχει συμπληρωθεί, το σκορ παραμένει στο 0-0. Υπάρχει ρυθμός στο αγώνα, αλλά όχι πολλές φάσεις.

16′ Πρώτο κόρνερ για την Ξάνθη στον αγώνα. Εκτελεστής ο Λουσέο, ο Γιουνές πήρε τη κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε για λίγο άουτ!!

20′ Σουτ τουΚαμαρά, το οποίο έφυγε, όμως αρκετά μακριά από την εστία του Λεάλι.

22′ Φάουλ σε καλό σημείο για την Ξάνθη, με τη μπάλα να περνά από όλους και να καταλήγει στην απέναντι πλευρά του γηπέδου.

26′ Ο αγώνας διεξάγεται παρουσία φυσικά και του μεγαλομέτοχου της Ξάνθης, Χρήστου Πανόπουλου στις εξέδρες των επισήμων!

30′ Λάθος του Μποτία, που με αδύναμη κεφαλιά προσπάθησε να γυρίσει τη μπάλα στον Λεάλι, αλλά δεν είχε δει τον Τριάδη που ερχόταν γρήγορα, με τον κίπερ του Ολυμπιακού εν τέλει να προλαβαίνει τον επιθετικό της Ξάνθης και να μαζεύει την μπάλα.

35′ Στην κορυφή της επίθεσης βρίσκεται αρκετές φορές ο Θοδωρής Βασιλακάκης, αντί του Χαμζά Γιουνές.

37′ Γκολ για τον Ολυμπιακό. Σέντρα από τα δεξιά, «αναμπουμπούλα» και άσχημο διώξιμο στην άμυνα της Ξάνθης, με τη μπάλα να καταλήγει στον Ιντέγε, που με σουτ νίκησε τον Ζίβκοβιτς για να γράψει το 0-1.

44′ Τεράστια ευκαιρία για την Ξάνθη λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου!! Ο Σολτάνι έκανε ένα «μπάσιμο» από τα δεξιά, πάτησε περιοχή, έσπασε στο ύψος του πέναλτι στον Γιουνές, ο οποίος, όμως έστειλε τη μπάλα άουτ από πλεονεκτική θέση.

45′  Τέλος πρώτου ημιχόνου στα Πηγάδια. Λίγες ευκαιρίες για τις δύο ομάδες, με τον Ολυμπιακό απλώς να στέκεται πιο τυχερός και σε μια φάση που κανείς δε το περίμενε να ανοίγει το σκορ. Μείνετε μαζί μας για τη συνέχεια του αγώνα. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: ΑΟ Ξάνθης – Ολυμπιακός 0-1

Ώρα 20:19  Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra” στην πανέμορφη Πορταριά, με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites.

Ώρα 20:22 Επίσης χορηγός της μετάδοσης είναι το Cafe-Bar De Novo στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 5 στην πόλη της Ξάνθης.

Ωρα 20:25  Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα  Fresh Co στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3 ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους.

Ώρα 20:28 Τέλος χορηγός της μετάδοσης είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων Figli του Μπάμπη Χατζημεστή.

45′ Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο.

50′ Κίτρινη κάρτα στον Γιουνές για παρεμπόδιση εκτέλεσης φάιυλ στο χώρο του κέντρου.

52′ Πολύ καλή φάση για την Ξάνθη!! Σέντρα του Καμαρά, λίγο έξω από την περιοχή, κεφαλιά του Θοδωρή Βασιλακάκη, με τη μπάλα να καταλήγει δυστυχώς λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Λεάλι.

58′ Συμπλοκές μεταξύ παικτών, αλλά και πάγκου της Ξάνθης για ένα σκληρό μακάρισμα του Λισγάρα, στον Σεμπά.

61′ Δύο κόκκινες κάρτες από τον διαιτητή! Η πρώτη για τον Χρήστο Λισγάρα, για το σκληρό μαρκάρισμα που έκανε, και η δεύτερη για τον Σεμπά, που επιτέθηκε στον Σολτάνι. Κίτρινη κάρτα και στον Αλμπέρτο Μποτία για τη αντικανονική συμπεριφορά του.

65′ Πρώτη αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Μανθάτης παίρνει τη θέση του Μάριν.

69′ Μετά την κόκκινη κάρτα του Λισγάρα, ο Καμαρά από το κέντρο μετατοπίστηκε στο δεξί άκρο της άμυνας, με τον Βασιλακάκη να γυρνά πιο πίσω και να παίρνει τη θέση του, και τον Οκάν να αντικαθιστά τον αποληθέντα Χρήστο Λισγάρα, στο κέντρο της άμυνας.

70′ Αλλαγή για την Ξάνθη! Ο Τριάδης αποχωρεί για να δώσει τη θέση του στον Ντάνι Νιέτο.

74′ Δεύτερη αλλαγή για την Ξάνθη. Ο Παπαστεριανός παίρνει τη θέση του Γουάλας.

77′ Στο 66% η κατοχή της μπάλας για τον Ολυμπιακό, στο 34% αντίστοιχα για την Ξάνθη.

81′ Τρίτη και τελευταία αλλαγή για την Ξάνθη. Ο αρχηγός της ομάδας έως τώρα Βασιλακάκης, παραδίδει το περιβραχιώνιο του στον Λουσέρο και δίνει τη θέση του στον Πέτρο Οφανίδη.

89′ γκολ για τον Ολυμπιακό… Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μιλιβόγεβιτς, η μπάλα πέρασε και τελικά κατέληξε στα δίχτυα του Ζίβκοβιτς για το 0-2.

90′ Πέντε λεπτά καθυστερήσεων δείχνει ο τέταρτος.

90+1′ Τρίτη και τελευταία αλλαγή και για τον Ολυμπιακό. Ο Μάρτινς βγαίνει για να αντικατασταθεί από τον Μπουχαλάκη.

Τέλος του αγώνα στα Πηγάδια. Ο Ολυμπιακός χωρίς να παίξει καλό παιχνίδι για άλλη μια φορά, κατάφερε να εκμεταλλευτεί ένα λάθος διώξιμο των αμυντικών της Ξάνθης και να κλέψει ένα τρίποντο που θα έλεγε κανείς πως ίσως δεν άξιζε, αν αναλογιστούμε το γεγονός πως η Ξάνθη είχε καλές ευκαιρίες για να σκοράρει παρ’ότι υστερούσε σε κατοχή.

Μείνετε μαζί μας, καθώς ακολουθεί πλούσιο ρεπορτάζ, αλλά και φωτορεπορτάζ από τον αγώνα.