Ενός λεπτού σιγή στο κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης και συλλυπητήριες ανακοινώσεις από ΝΟΑ, ΟΦΘΑ και Κότινο

 

Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Αλεξανδρούπολης από τον θάνατο της δασκάλας χορού Έλσας Αθανασιάδου και του γιου της, Άγγελου Γεμιτζάκη, που έφυγαν ξαφνικά από την ζωή μετά από τροχαίο την περασμένη Τρίτη.

Στη μνήμη τους κρατήθηκε σιγή ενός λεπτού κατά την έναρξη των κολυμβητικών αγώνων «Άγιος Νικόλαος», που διεξάγονται αυτό το Σαββατοκύριακο στο κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης.

«Η οικογένεια του ΝΟΑ πενθεί την απροσδόκητη απώλεια δύο αγαπημένων της μελών, του νεαρού αθλητή μας Άγγελου Γεμιτζάκη και της μητέρας του Έλσας Αθανασιάδου. Εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας στους οικείους τους», επισημαίνει ανακοίνωση του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης.

Ανακοίνωση εξέδωσε και το ΔΣ του Ομίλου Φίλων θαλάσσης Αλεξανδρούπολης για να εκφράσει εκ μέρος όλου του ΟΦΘΑ «τη θλίψη και τα συλλυπητήρια στους οικείους και το Ναυταθλητικό Όμιλο Αλεξανδρούπολης για τον αιφνίδιο χαμό του μέλους τους». Μάλιστα, ως ένδειξη πένθους δεν πραγματοποιήθηκαν προπονήσεις του ΝΟΑ και του ΟΦΘΑ την ημέρα της κηδείας.

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο Κότινος Αλεξανδρούπολης, καθώς η μητέρα ήταν ιδρυτικό μέλος του συλλόγου:

«Καλό ταξίδι Έλσα και Άγγελε…
Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι αθλητές, οι αθλήτριες, οι προπονητές, τα μέλη και οι φίλοι του Α.Σ. ΑμεΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ», εκφράζουμε τη βαθειά θλίψη και την οδύνη μας για τον ξαφνικό χαμό της Έλσας Αθανασιάδου και του μικρού της Άγγελου…

Η Έλσα, ιδρυτικό μέλος του συλλόγου μας, ήταν δίπλα μας από την πρώτη στιγμή και στήριζε απλόχερα, με την ψυχή της τον Σύλλογο που με τόσο αγάπη βοήθησε στο «χτίσιμό» του.

Εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους της για την απώλεια των αγαπημένων τους ανθρώπων.

Αντί για στεφάνι, θα κατατεθεί χρηματικό ποσό στο «Χαμόγελο του παιδιού», σύμφωνα με την επιθυμία των οικείων της».