ΕΣΠΕΘΡ: Δεύτερη αναβολή για το ντέρμπι των παμπαίδων Εθνικού – ΑΟ Ορεστιάδας

Δεν θα διεξαχθεί ούτε αυτήν την Κυριακή η εξ αναβολής αναμέτρηση για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Παμπαίδων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ ανάμεσα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον ΑΟ Ορεστιάδος, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Πρόκειται για παιχνίδι της πρεμιέρας του β΄γύρου του πρωταθλήματος.

Τα  άλλα  δύο ματς της συγκεκριμένης αγωνιστικής είχαν διεξαχθεί στις 3 Δεκεμβρίου με νικες των φιλοξενούμενων (του Άθλου Ορεστιάδας επί του Ερμογένη Ξάνθης και του Έβρου Σουφλίου επί της της β’ ομάδας του Εθνικού).

Έκτοτε έχει διεξαχθεί βέβαια και η δεύτερη αγωνιστική και η τρίτη του β’ γύρου (και το άλλο Σαββατοκύριακο έχει προγραμματιστεί η τέταρτη και προτελευταία), ωστόσο το εξ αναβολής παιχνίδι της πρώτης δεν θα διεξαχθεί ούτε αυτήν την Κυριακή, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί λόγω της κακοκαιρίας.

Δύο παιχνίδια γίνονται επίσης για τον Α’ όμιλο του πρωταθλήματος Παίδων. Για την… ακρίβεια, το Σάββατο ο Α.Ο. Αμυγδαλεώνας επικράτησε με 3-1 σετ του Α.Ο. Σερρών και την Κυριακή 8/1 οι δύο ομάδες (ξανα)παίζουν στις Σέρρες (16.00), για τον εξ αναβολής αγώνα τους για τον α’ γύρο.