ΕΠΣ Θράκης: Μεγάλη μεταγραφή με Βιόπουλο για τον Ίασμο που βρίσκεται κοντά και σε τερματοφύλακα

 

Μία μεταγραφή που θα τον δυναμώσει στην προσπάθεια ανόδου πραγματοποίησε ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με ένα παίκτη που έχει εμπειρία από τα γήπεδα της ΕΠΣ Θράκης.

Συγκεκριμένα η ομάδα του Σάββα Αϊβάζη ήρθε σε συμφωνία με τον 23χρονο επιθετικό Πέτρο Βιόπουλο ο οποίος πέρσι αγωνιζόταν στη Δόξα Προσκυνητών (αριστερά στη φωτογραφία), ενώ φέτος αγωνίστηκε σε πέντε παιχνίδια με τη γερμανική Ντούισμπουργκ. Επίσης στο παρελθόν ο κομοτηναίος με τα κλιμακια παίδων και νέων, αγωνίστηκε στις ακαδημίες Κ20 της Κέρκυρας, στην Κέρκυρα και στον Εβρο Σουφλιου.

Ο Βιόπουλος αναμένεται να βοηθήσει άμεσα τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου και να βρίσκεται στην αποστολή για την αναμέτρηση με τον Ορφέα Ξυλαγανής την Τετάρτη για τον επαναληπτικό της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου.

Επίσης η ομάδα του Ιάσμου βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον τερματοφύλακα Δημήτρη Πουλακίδα. Η αποχώρηση του βασικού τερματοφύλακα της ομάδας Μπαϊράμ Ισμαήλ αναγκάζει τον Σάββα Αϊβάζη να ψάξει για αντικαταστάτη και ο Πουλακίδας είναι ένας από αυτούς, καθώς και αυτός έχει παραστάσεις από τα γήπεδα της ΕΠΣ Θράκης, αφού στο παρελθον έχει αγωνιστεί με με τα χρώματα του ΠΑΟΚ Κοσμίου, του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων, του Αστέρα Αιγείρου και της Δόξας Προσκυνητών.