Τελειώνει ο Καραμπαλί, επιστρέφει ο 45χρονος Κόβατς στην ενεργό δράση! Εντός τις ημέρας οι ανακοινώσεις του δημάρχου Ορεστιάδας

 

Παράταση 24 ωρών πήρε η ανακοίνωση από τον δήμαρχο Ορεστιάδας της διοίκησης Πρωτοδικείου, που θα αναλάβει να βγάλει τον ΑΟΟ από το τέλμα. Για το μεσημέρι της Πέμπτης προγραμματίζεται η συνέντευξη Τύπου – παρουσίαση από τον δήμαρχο Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τα ονόματα που θα στελεχώσουν το 15μελές ΔΣ είναι μεν πάνω – κάτω αυτά που έχει αναφέρει και σε προηγούμενες αναρτήσεις το ThrakiSportS, ωστόσο τελικά δεν θα ηγείται κατά τα φαινόμενα του νέου σχήματος ο Αθηνόδωρος Χατζηπαναγιώτου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, παρελθόν από την ομάδα αποτελεί ο κολομβιανός κεντρικός Καμίλο Καραμπαλί και την θέση του θα καλύψει ο Μιχάλης Κόβατς, που επιστρέφει στην ενεργό δράση για να ξαναφορέσει τα «πράσινα». Μάλιστα έχει ξεκινήσει προπονήσεις εδώ και καιρό δείχνοντας έτοιμος να προσφέρει.

O Μίλοραντ Κόβατς πριν δέκα χρόνια πήρε την ελληνική υπηκοότητα από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και έχει κάνει μεγάλη καριέρα σε πολλές ομάδες, ανάμεσα στις οποίες φυσικά η Ορεστιάδα, ο Παναθηναϊκός αλλά πριν τέσσερα χρόνια και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

Αν και υπήρχαν αρκετά οφειλόμενα προς το πρόσωπό του από παλαιότερες διοικήσεις του ΑΟΟ και είχε υπέρ του δικαστικές αποφάσεις, δεν τις ενεργοποίησε διευκολύνοντας την διοίκηση του συλλόγου του Β. Έβρου να μπορέσει να προχωρήσει το πλάνο εξυγίανσης που είχε εκπονήσει.

Τότε ο ΑΟΟ είχε εκδώσει και ευχαριστήρια ανακοίνωση, ζητώντας να ακολουθήσουν και άλλοι πρώην αθλητές του το παράδειγμά του. Αυτό που κανείς δεν περίομενε είναι ότι η αγάπη του για αυτήν την ομάσα θα ήταν τέτοια, που θα ξαναβαζε τις πράσινες φόρμες και θα ξεκινούσε πάλι βάρη και προπονήσεις για να την βοηθήσει…