Super League: Πρωινή προπόνηση και αποθεραπεία για την Ξάνθη εν όψει Ολυμπιακού

 

Με πρωινή προπόνηση ξεκίνησε την προετοιμασία της η Ξάνθη, για τον Κυριακάτικό αγώνα με τον Ολυμπιακό, αφού παίκτες και προπονητικό επιτελείο συγκεντρώθηκαν το πρωί της Τετάρτης στα Πηγάδια και προπονήθηκαν χαλαρά, για πρώτη φορά μετά από αγώνα στο 2017.

Το κλίμα και η διάθεση ήταν ευχάριστη, άλλοτε εμφανώς και άλλοτε συγκρατημένα, αφού η ομάδα της Ξάνθης το απόγευμα της Τρίτης πήρε άλλο ένα σπουδαίο διπλό και παρέμεινε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Απουσίες υπάρχουν, και είναι γνωστές ήδη για τον αγώνα της Κυριακής. Ο Δήμος Μπαξεβανίδης έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες και έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στον Κυριακάτικο αγώνα, σε αντίθεση όμως με τον Χρήστο Λισγάρα που εξέτισε στον χθεσινό αγώνα την ποινή του και πλέον βρίσκεται και πάλι στη διάθεση του προπονητή του, ενώ ο Λάζιτς που είναι τραυματίας κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει να είναι έτοιμος για το σημαντικότερο, μέχρι το επόμενο, παιχνίδι της ομάδας του, αυτό με τον Ολυμπιακό.

Στα της προπόνησης, ο Ραζβάν Λουτσέσκου χώρισε τους παίκτες σε δύο γκρουπ. Το μεν πρώτο που αποτελούνταν από τους παίκτες οι οποίοι είχαν αρκετό ή πολύ χρόνο συμμετοχής στον αγώνα με τον Ηρακλή ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ το δε δεύτερο που αποτελούνταν από τους υπόλοιπους παίκτες ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης που περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής. Τέλος παίκτες και προπονητικό επιτελείο έχουν προγραμματισμένες πρωινές προπονήσεις για όλη την υπόλοιπη εβδομάδα, μέχρι και το πέρας της προετοιμασίας του αγώνα.