CEV Cup: Με βασικούς τους Ανδρεάδη και Γκαρά η νίκη – μιάμισι πρόκριση του ΠΑΟΚ μέσα στην Σερβία

 

Ο ΠΑΟΚ με τους Εβρίτες Ανδρέα Ανδρεάδη και Δημήτρη Γκαρά στην βασική του σύνθεση, πήρε αυτό που ήθελε στη Σερβία, καθώς επικράτησε της Νόβι Παζαρ με 3-1 στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για την φάση των 32 στο CEV Cup και πήρε στα χέρια του την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. 

Ο Σακόγλου σημείωσε 20 πόντους και άλλους 14 ο Ντάντε. Ο Ανδρέας Ανδρεάδης κέρδισε 9 πόντους (3/7 επιθέσεις, 1 άσσος, 5 μπλοκ) ενώ ο Γκαράς είχε 46% υποδοχή με 11% άριστες. Τα σετ της αναμέτρησης: 1-3 (23-25, 25-22, 15-25, 21-25).

Η ρεβάνς θα γίνει στις 19 Ιανουαρίου στο Παλατάκι της Πυλαίας, όπου ο ΠΑΟΚ προκρίνεται σε κάθε περίπτωση νίκης αλλά  ακόμα και με ήττα με 3-2 σετ. Μόνο σε περίπτωση που χάσει μέσα στην έδρα του με 3-0 ή 3-1, θα κινδυνεύσει να αποκλειστεί αλλά και πάλι αυτό θα κριθεί στο χρυσό σετ. Κοινώς, ο ΠΑΟΚ με το ενάμισι πόδι έχει ήδη προκριθεί στους 16 του CEV Cup.

Υπενθυμίζεται ότι ο επόμενος αγώνα του ΠΑΟΚ είναι για το πρωτάθλημα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στην Πυλαία το μεσημέρι της Κυριακής (14:30, LIVE ThrakiSportS). Την ερχόμενη Τετάρτη ο ΠΑΟΚ παίζει στην Σύρο, το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο φιλοξενεί την Ορεστιάδα και μετά θα ακολουθήσει η ρεβάνς με την Νόβι Πάζαρ.