Ανακοινώθηκε η νέα διοίκηση Πρωτοδικείου στον ΑΟ Ορεστιάδας! Όλα τα ονόματα και οι δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου

 

Παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης από τον δήμαρχο Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη η διοίκηση Πρωτοδικείου που αναλαμβάνει τις τύχες του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας.

Ο δήμαρχος έκανε λόγο για «τραγική και δραματική κατάσταση» και χαρακτήρισε ότι το πιο σημαντικό είναι η έλλειψη ενδιαφέροντος του κόσμου. «Η ομάδα που τόσες δεκαετίες ήταν το καμάρι όλων μας, έφτασε δυστυχώς σε ένα σημείο να προκαλεί την απαξίωση του κόσμου, όχι μόνο σε τοπικό αλλά σε πανελλαδικό επίπεδο». Διευκρίνισε δε ότι η συνέντευξη Τύπου υπήρχε πράγματι αρχικά πρόθεση να γίνει την τετάρτη, αλλά μετατέθηκε εξαιτίας της επετείου της συμπλήρωσης τεσσάρων ετών από τον θάνατο του Νίκου Σαμαρά.

«Η ομάδα είναι κάτω του μηδενός και έπρεπε να υπάρξει ένα σοκ μήπως σώσουμε την ομάδα, και δεν εννοώ μόνο αγωνιστικά. Σε αυτήν την δύσκολη προσπάθεια ανταποκρίθηκαν κάποιοι άνθρωποι που γνωρίζοντας τις δυσκολίες, δεν δείλιασαν και συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια. Δεκαπέντε άνθρωποι ορίστηκαν μετά την παραίτηση του προηγούμενου ΔΣ προσωρινά από το Πρωβτοδικείο, για λόγους έκτακτης ανάγκης, ώστε να προσπαθήσουν να αποκαταστήσουν το όνομα του ΑΟ Ορεστιάδας. Ως δήμαρχος θεώρησα σκόπιμο να πάρω αυτήν την πρωτοβουλία και να προσπαθήσω να ενεργοποιήσω κάποιους ανθρώπους που ξέρω ότι αγαπούν την ομάδα. Τους ευχαριστώ πολύ. Είομαι περήφανος που αυτοί οι 15 σαν μια γροθιά ενημένοι προσπαθούν να οδηγήσουν το καράβι του ΑΟΟ σε ένα απάνεμο λιμάνι», τόνισε ο κ. Μαυρίδης.

Νέος πρόεδρος του 15μελούς ΔΣ του ΑΟΟ αναλαμβάνει ο Αθανάσιος Καμίδης, αντιπρόεδρος ο Πολυμένης Πεταλωτής, γενικός γραμματέας ο Σωτήρης Πετρόπουλος, ειδικός γραμματέας ο Παντελής Χατζηγεωργακίδης και ταμίας ο Στέργιος Μάτσιος.

Ως μέλη στο νέο ΔΣ μετέχουν οι Γιώργος Αρβανιτίδης, Αρχοντής Αρχοντίδης, Δημήτρης Βλασακίδης, Απόστολος Κυρτσόπουλος, Βασίλης Μακρίδης, Αθανάσιος Παρασκευόπουλος, Αθανάσιος Σκαρλατίδης, Άγγελος Τελούδης, Αθηνόδωρος Χατζηπαναγιώτου και Απόστολος Αγανίδης.

Το νέο συμβούλιο του ΤΑΑ ΑΟΟ έχει ως πρόεδρο τον Αθηνόδωρο Χατζηπαναγιώτου, αντιπρόεδρο τον Αθανάσιο Καμίδη, γενικό γραμματέα τον Σάκη Σκαρλατίδη και μέλη τους παλαίμαχους αθλητές της ομάδας Αρχοντή Αρχοντίδη και Δημήτρη Βλάσακίδη.

«Γνωρίζω ότι η προσπάθεια είναι δύσκολη, έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος. Το κυριότερο πρόβλημα είναι να μπορέσει να δημιουργηθεί θέση εμπιστοσύνης με τον κόσμο. Δέσμευση και των 15 να λέμε μόνο την αλήθεια στον κόσμο. Οι εποχές των αθετήσεων υποσχέσεων και των παραμυθιών έχει περάσει», είπε ακόμα ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης.

Στο τέλος της ομιλίας του είπε: «Σκοπός αυτού του ΔΣ είναι τα τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις του τετραμήνου, να καταγράψει τις παλιές υποχρεώσεις, κάτι που έχει ξεκινήσει, ώστε να μάθει ο κόσμος την αλήθεια και να οδηγηθούμε σε εκλογές με το τέλος του πρωταθλήματος. Εκεί όλοι θα ελεγχθούμε αποδεδειγμένα. Προέχει όμως η αγωνιστική σωτηρία και η αποκατάσταση της εμπιστοσύνης απέναντι σε οποιονδήποτε έχει οποιαδήποτε συναλλαγή με τον ΑΟΟ. Το Απρίλιο θα μιλάμε με άλλα δεδομένα, όσο και αν κάποιοι μας έχουν καταδικάσει».

Σε ανάλογο μήκος κύμματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις των Αρχοντή Αρχοντίδη, Αθηνόδωρου Χατζηπαναγιώτου και Σάκη Σκαρλατίδη που μίλησαν εκ μέρους της νέας διοίκησης. Στο αγωνιστικό κομμάτι, επιβεβαιώθηκε ότι προπονητής θα είναι ο Μπάμπης Σταματόπουλος, ότι αποχώρησε ο κεντρικός Καραμπαλί (που θα συνεχίσει  στην Ρουμανία) και ότι ήδη έχει αποκτηθεί ο 26χρονος βασικός πασαδόρος της Εθνικής Μολδαβίας Λέσκοφ, που ήδη έχει έρθει στην πόλη και προπονείται με την ομάδα αλλά απομένουν κάποια τυπικά θέματα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.